Sizce Öğretmenlik mi Yüksek Lisans Yapmak mı veya İkisine birlikte hazırlanmak mı? Bütün görüş ve tavsiyelerinizi bekliyor şimdiden çok teşekkür ediyorum..
Hocam ben FBÖ son sınıfım. Her ikisi mi derken hem KPSS'ye hazırlanmak hem ALES'e demek istedim.. Yani sizce şimdilik tek hedefim kpss ye hazırlanıp atanmakmı olsun yoksa hem alese hem kpss ye ikisine birden mi hazırlanayım?
Teşekkürler..
kullanıcı adınızdan yola çıkarak fen bilgisi öğretmeni olduğunuzu varsayıyorum.
malum önce sözleşmeli öğretmen olacaksınız. atandığınız yerde istediğiniz bölüm varsa ders yükünüz fazla değilse ikisi birden yapabilirsiniz. atanamazsanız da yüksek lisansa başlayabilirsiniz. tek sıkıntısı bir sonraki yıl öğretmen olursanız yüksek lisans ve öğretmenlik farklı şehirlerde olursa ulaşım sıkıntısı olacaktır. tercih sizin
Hocam bize çalışıp tevekkül etmek düşer.. Olursa bir hayr, olmazsa bin hayr ararız ve rabbimiz o noktaya gelinene kadar dökülen terin karşılığını mutlaka vericektir.. Bahaneler ve negatif durumlara takılıp kalmak, başarısızlığın temelini oluşturur.. Bu benim şahsi bakış açım... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun!kpssde mulakat olmasa kesinlikle kpss ve ales diyecem de...
Evet Gururla söylüyorum ki Fenciyim! Hocam ulaşım sıkıntı değil ama ben şuan hazırlık aşamasında hem ales hem kpss'mi çalışayım yoksa şuan tek derdim Kpss'ye çalışıp bi an önce atanabilmek mi olsun?