Enstitü Kadrosuna Yatay Geçiş Zorunluluğu

Mermaid92

Öğrenci
Merhabalar

Ben bir devlet üniversitesinde enstitü kadrosuna atandım. ve 50dli olduğum için başka bir universitede yapmış olduğum yüksek lisansı atandığım enstitüye yatay geçiş yaptırıyorlar. Yönetmelik bu buranın öğrencisi olmalısınız dediler.
Yapabileceğim bir şey yok mu gerçekten bu mudur yani? :/

bleuverte

Öğrenci
Hocam şu anda tam olarak aynı durumu yaşamaktayım. Nasıl çözdünüz acaba? Süreci nasıl takip etmeliyim? Yardımcı olursanız cok sevinirim? Şu aralar bu sorun çok canımı sıkıyor. Çok daha iyi bir üniversitede yüksek lisansım. Kesinlikle istemiyorum yatay geçişi ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum?

- - - Güncellendi - - -

Merhabalar

Ben bir devlet üniversitesinde enstitü kadrosuna atandım. ve 50dli olduğum için başka bir universitede yapmış olduğum yüksek lisansı atandığım enstitüye yatay geçiş yaptırıyorlar. Yönetmelik bu buranın öğrencisi olmalısınız dediler.
Yapabileceğim bir şey yok mu gerçekten bu mudur yani? :/
Hocam şu anda tam olarak aynı durumu yaşamaktayım. Nasıl çözdünüz acaba? Süreci nasıl takip etmeliyim? Yardımcı olursanız cok sevinirim? Şu aralar bu sorun çok canımı sıkıyor. Çok daha iyi bir üniversitede yüksek lisansım. Kesinlikle istemiyorum yatay geçişi ama ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum?

Mermaid92

Öğrenci

- - - Güncellendi - - -

Umarım güzel haberleriniz vardır.

A

Akademik Forum

Guest
Hocalar merhaba. Siz ders aşamasında mıydınız, yoksa tez aşamasında mı? Bu yatay geçiş işi biraz da bununla alakalı olabilir mi acaba diye düşündüm.

engineer_ame

Öğrenci
Malesef. Yatay geçiş yapmak durumunda kaldım.

Hocam merhaba benim durumumda da ben yatay geçişi istiyorum üniversite görevlendirmek istiyor. Bu yatay geçişi üniversitenin yapabilmesi için herhangi bir tarih aralığı zorunluluğu var mıdır acaba? Yoksa üniversite öğrenciyi istediği herhangi bir tarihte yatay geçiş yaptırabilir mi?