Erciyes Üniversitesi Yüksek Lisans Soruları

selcuk6638

Öğrenci
yardımcı oluruz memnunıyetle özellikle sosyal bılımler ve egıtım bılımlerı bana ozel mesaj atabılırsınız cunku bu soru cevaptan takıp edemıyorum cok fazla

selcuk6638

Öğrenci
tamamına yakın bolumlerde mulakat var

kabul edılme ıhtımalın yuksek ama dıploma zorlayabılır ... sıralama onemlı olacak mulakat genel olarak var

ılgılı enstıtıunun sıtesınde ılan yer almakta basvuruların baslamasına az kaldı ıncelersenız ıyı olur

ercıyeste onceden onlıne basvuru yapma durumu var arkadaslar dıkkatlı olun yoksa dogrudan elden kabul edılmıyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

ajan smith

Öğrenci
teşekkürler selçuk. ben kütahya'da yaşıyorum kayseri'ye hiç gitmedim daha önce.

üniversiteye nasıl gidecem? :) bilgilendirirsen sevinirim.

kayseri terminalden tarif et :)

arkadaşlar duyurular kısmında hangi alanlarda mülakat olduğu yazılmış ve her bölümde mülakat var değil ve umarım benim o bilgilerden anladığım yanlış değildir iktisat bölümü 20 kişi alacak mülakatsız
uluslararası ilişkiler bölümü 10 kişi alıyor mülakatlı

ajan smith arkadaşım terminalden iniyorsun servisle çarşıya kadar gidebilirsin yada üniversiteye kadar götürenlerde var eğer götürmezlerse serviscilere üniversite duraklarında ineceğim dersen indirirler ve ordan fakülte otobüslerine binersin:)

Kometa

Öğrenci
birgaripkelkız arkadaşın dediği gibi servisi kullanırsın terminalden. büyük olasılıkla talas/anayurt tarafına giden servis seni fakülteye kadar götürür en kötü ihtimalle fakültenin giriş kapısında bırakır ordan biraz yürümen gerekir. ya da merkeze kadar götürürse servis ordan bilet alarak (yazın var mı bilmiyorum ama) varsa fakülte arabalarına binebilirsin ama fakülte arabaları yoksa yine talas/anayurt/62 evler/yenidoğan arabalarından birine binersen seni fakülte girişlerinden birinde indirirler ordan da yine yürüyebilirsin :)

selcuk6638

Öğrenci
termınalden servıs arabaları carsıya goturur ordan kale duragı var karsında goreceksın, ordan unıversıte arabaları gıdıyor ulasım kolay... kayseri en kolay sehrı belkı de ulkemızın

birgaripkelkız arkadaşın dediği gibi servisi kullanırsın terminalden. büyük olasılıkla talas/anayurt tarafına giden servis seni fakülteye kadar götürür en kötü ihtimalle fakültenin giriş kapısında bırakır ordan biraz yürümen gerekir. ya da merkeze kadar götürürse servis ordan bilet alarak (yazın var mı bilmiyorum ama) varsa fakülte arabalarına binebilirsin ama fakülte arabaları yoksa yine talas/anayurt/62 evler/yenidoğan arabalarından birine binersen seni fakülte girişlerinden birinde indirirler ordan da yine yürüyebilirsin :)

şu anda yaz okulu olduğu için ve hastaneye gidenler olduğu için her daim var otobüsler;)

ssarikoc38

Öğrenci
teşekkürler selçuk. ben kütahya'da yaşıyorum kayseri'ye hiç gitmedim daha önce.

üniversiteye nasıl gidecem? :) bilgilendirirsen sevinirim.

kayseri terminalden tarif et :)

ajan çok güzel üniversite şehir olarakta güzel beğeneceğine eminim...:) terminalde otobüüs firmalarının servisine bin meydanda in...Almerin önünde indirir...ordan hunat camisinin karşısındaki duraklardan tüm fakülte otobüsleri gecer fakülte yazan herhangi birine bin 7 dk fakültede olursun...:D

CELLULA

Öğrenci
Selam arkadaşlar..fen bilimleri konusunda da ben yardımcı olabilirim...özelliklede fen fakültesi ile alakalı anabilim dalları konusunda....sağlıcakla kalın:cool:

frifri14

Öğrenci
erciyes üniversitesi eğitim yönetimi teftişi,planlanması ve ekonomisi programına başvurmayı düşünüyorum, bahar yarı yılında.
Daha önce basvuranlar mülakat hakkında bilgi verebilirlerse eğer cok sevinirim....