Feragat Dilekçesi

deniz07

Öğrenci
Merhaba Değerleri Hocalarim ,
33a ile arastirma gorevlisi kadrosunu kazandim belgelerimi yolladim . Guvenlik sorusturmaniz bitti atama kagidiniz cikti fakat 50 d olarak alacagiz dediler . Eger gelmek istemiyorsaniz feragat dilekcesi yazmaniz lazim dediler. Atama kagidim ciktigi icin gitmezsem herhangi bir cezasi varmi ogrenmek istiyorum ?

F

forrumd

Guest
33a olması gerektiğini ispatlayabiliyorsanız, bence gidin başlayın, mahkemeye verin kazanırsınız.

S

sbdpbwpsbspdnd

Guest
Merhaba, konu ile ilgisiz birşey soracağım. Kabul edildiğiniz kadronun ilanı 33a olarak açılmış olmasına rağmen mi 50d ile atandınız? Ve öncesinde böyle bir durum olacağına dair personel biriminden bir bilgi almış mıydınız?

Ben 33a ile açılmış bir kadroya kabul edildim ve atamam henüz yapılmadı. Belirsiz bir durumdayız bu yüzden bahsettiğiniz durum biraz beni tedirgin etti, sürecinize dair biraz daha detaylı bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum.

ahmedoff

Profesör
Merhaba Değerleri Hocalarim ,
33a ile arastirma gorevlisi kadrosunu kazandim belgelerimi yolladim . Guvenlik sorusturmaniz bitti atama kagidiniz cikti fakat 50 d olarak alacagiz dediler . Eger gelmek istemiyorsaniz feragat dilekcesi yazmaniz lazim dediler. Atama kagidim ciktigi icin gitmezsem herhangi bir cezasi varmi ogrenmek istiyorum ?

Cezası yok, gitmeyebilirsiniz.

deniz07

Öğrenci
Hocam ilan da ne 33a nede 50d yaziyordu fakat okulu aradigimda 33a oldugunu soylemislerdi . Fakat daha sonradan arayip atamaniz gerceklesti fakat 50d olarak atamaniz yapilacak dediler.