Gazi Üniversitesi Evrak Teslimi

anka_demik

Öğrenci
Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne online başvurumu yaptım. Ankara dışında olduğum için evrak teslim etme konusunda bir sıkıntım var ve dokümanları bir yakınımla gönderdim Ankara'ya. Vekâlet de veremedim. Bu şekilde başvurum kabul edilir mi? Eğer kabul edilmezse yarına otobüs bileti bulmak oldukça sıkıntılı olabilir hatta mümkün olmayabilir. Acil bilgiye ihtiyacım var. Bu konuda tecrübesi olan birisi var mı? Kurallar çok mu katı acaba? Teşekkürler...

Son düzenleme:

calikafra

Öğrenci
Ben enstitüyü arayıp konu hakkında bilgi aldım aynı şekilde arkadaşımın evraklarını teslim edeceğim. Noter onaylı vekalet gerekli dediler. Ama basvurular 20-24 temmuz arası yarın için sıkıntı yapmanıza gerek yok

anka_demik

Öğrenci
Ben enstitüyü arayıp konu hakkında bilgi aldım aynı şekilde arkadaşımın evraklarını teslim edeceğim. Noter onaylı vekalet gerekli dediler. Ama basvurular 20-24 temmuz arası yarın için sıkıntı yapmanıza gerek yok
Ne yazık ki vekâlet onaylatamam; yakınım şu anda Ankara'da ve yarın akşam gibi o da şehirden ayrılacak ve tatile gidecek. Tüm belgelerim de onda. Cevabınız için teşekkür ederim.

A

Akademik Forum

Guest
Daha mülakat listesi aşamasına bile gelmeden insanları niye bu kadar yıpratırlar bir türlü anlamam. Zaten 10 kişilik kadroya 200 küsür kişi başvurmuş.Online başvuru yapılmış kesin kayıtta zaten evrak verilecek bir de önkayıt için evrak yollla yok aslı gibidir kaşesi falan filan...

A

Akademik Forum

Guest
basvuru

Ben kaydımız int yaptım ama daha evrak ve diploma vermedim sıkıntı olur mu