gazi üniversitesi SBE YÖNETİM ORGANİZASYON ve Uluslararası ticaret Bölümleri YL SINAV SORULARI

Aylin Moon

Öğrenci
Arkadaşlar Gazi Üniversitesinin SBE Yönetim Organizasyon Uluslararası Ticaret bölümlerine yüksek lisans için başvurdum. Burada yapılacak olan yazılı sınavlarda hangi konulardan sorular yöneltiliyor bilgisi olan var mı? daha önceden sınava girmiş olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var . FARKLI BİR ÜNİ. MEZUNUYUM . yardımcı olursanız çok sevinirim

Asiltürk

Öğrenci
Ben de Gazi Sbe'ye başvurdum yüksek lisans için. Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü. Konu dışında olacak ama bir sorum var: Bildiğin gibi önce internet üzerinden aday şifresi alıp bir form doldurduk. Burada lise bilgileri de isteniyordu, ben herşeyi yazdım da lise diploma numarasını bilmediğimden o kısmı boş bıraktım, ayrıca lise kolunu da doğru mu yazdım tam emin değilim. Bunu enstitüye bayramdan sonra arayıp soracağım ama başvuru yapmış biri olarak sana da sorayım dedim. Bu bilgileri onay verdikten sonra değiştiremiyoruz, değişiklik için enstitüye gitmek gerekiyor, acaba değişikliği evrak teslim gününde enstitüye gidince yaptırabilir miyiz? (belge teslimi için çağrılan adaylar listesinde adım var)

Bu alana bir cevap yazın...