Güvenlik Soruşturması Sonrası İstifa

Arkadaşlar merhaba, güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra ne kadar süre içinde başlıyoruz?
Güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra hiç başlamama şansımız var mı? Başlamazsak neler oluyor? İstifa etmiş mi sayılıyoruz yoksa atamamız yapılmamış mı oluyor?

Düzenleme: Olumlu gelmesi durumda başlamazsam ne oluyor onu sormak istiyorum.
Bı süreçte başka bie araştırma görevlisi kadrosuna ya da başka bir memurluk kadrosuna kabul edilebilir miyim?

Son düzenleme:
A

AkademikaForuma

Guest
.

Eğer yaşadığınız şehrin dışındaysa okul 15 gün içinde başlamanız için tebligat geliyomuş. Aynı şehirse de bir sonraki gün. Güvenlik soruşturmanız olumsuz sonuçlanırsa zaten atamanız yapılmaz, hak yedek adaya geçer. Ama tabii güvenlik sor. dan sonra okulda da imza süreci oluyo. Ne kadar sürdü soruşturmanız?

ran

Doçent
Arkadaşlar merhaba, güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra ne kadar süre içinde başlıyoruz?

Kuruma bağlı. Normalde bir iki gün içerisinde haber verirler.

Güvenlik soruşturması tamamlandıktan sonra hiç başlamama şansımız var mı?

Olumsuz ise başlatmazlar.

Başlamazsak neler oluyor? İstifa etmiş mi sayılıyoruz yoksa atamamız yapılmamış mı oluyor?

Olumsuz olursa atamanız yapılmaz.

Teşekkür ederim.
Sormak istediğim şey olumlu sonuçlanması durumda başlamazsam ne olacağı idi.
Güvenlik soruşturması devam ederken başka bir üniversiteye ya da bir devlet kurumuna kabul edilebilir miyim? Bu durumda buradaki soruşturmayı durdurabilir, atamadan vazgeçebilir miyim?
Olumlu gelen güvenlik soruşturması sonrası başlamam sorun teşkil eder mi?

Kuruma bağlı. Normalde bir iki gün içerisinde haber verirler.

Olumsuz ise başlatmazlar.

Olumsuz olursa atamanız yapılmaz.
Teşekkür ederim.
Güvenlik soruşturması devam ederken başka bir üniversiteye ya da bir devlet kurumuna kabul edilebilir miyim? Bu durumda buradaki soruşturmayı durdurabilir, atamadan vazgeçebilir miyim?

- - - Güncellendi - - -

Eğer yaşadığınız şehrin dışındaysa okul 15 gün içinde başlamanız için tebligat geliyomuş. Aynı şehirse de bir sonraki gün. Güvenlik soruşturmanız olumsuz sonuçlanırsa zaten atamanız yapılmaz, hak yedek adaya geçer. Ama tabii güvenlik sor. dan sonra okulda da imza süreci oluyo. Ne kadar sürdü soruşturmanız?

Henüz güvenlik soruşturmam başlamadı. Şu anda kadroya atanmaktan vazgeçmem durumunda bir yaptırımı var mıdır onu merak etmekteyim.

ahmedoff

Profesör
Teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Henüz güvenlik soruşturmam başlamadı. Şu anda kadroya atanmaktan vazgeçmem durumunda bir yaptırımı var mıdır onu merak etmekteyim.

Güvenlik soruşturması devam ederken başka bir üniversiteye ya da bir devlet kurumuna kabul edilebilir, atamadan vazgeçebilirsiniz. Atanmaktan şu an da vazgeçebilirsiniz, bir yaptırımı yok.

Güvenlik soruşturması devam ederken başka bir üniversiteye ya da bir devlet kurumuna kabul edilebilir, atamadan vazgeçebilirsiniz. Atanmaktan şu an da vazgeçebilirsiniz, bir yaptırımı yok.

Çok çok teşekkür ederim. 657'de göreve başlamama halinde bir yıl memuriyetten yasaklılık durumu vardı, 657'nin bazı maddeleri bize de uygulandığı için emin olamadım.

Sizi bulmuşken bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle.
50/d olarak atandım ancak üniversitem görevlendirme yapacak, zira yeni açılmış bir bölüm ve kendi hocası da öğrencisi de yok. 50/d olduğunda görevlendirme oluyor mu? Bu durumda bir senet imzalatmaları ya da zorunlu hizmet söz konusu mudur?

ahmedoff

Profesör
Çok çok teşekkür ederim. 657'de göreve başlamama halinde bir yıl memuriyetten yasaklılık durumu vardı, 657'nin bazı maddeleri bize de uygulandığı için emin olamadım.

Sizi bulmuşken bir soru daha sormak istiyorum müsadenizle.
50/d olarak atandım ancak üniversitem görevlendirme yapacak, zira yeni açılmış bir bölüm ve kendi hocası da öğrencisi de yok. 50/d olduğunda görevlendirme oluyor mu? Bu durumda bir senet imzalatmaları ya da zorunlu hizmet söz konusu mudur?

http://www.akademikpersonel.org/ara...irma-gorevlileri-zorunlu-hizmet-ve-senet.html