güvenlik soruşturmasında ahlaki durum maddesi

burcu56

Öğrenci
arkadaşlar güvenlik soruşturmasında ahlaki durum maddesini açıkalrmısınız. otel kaydı falan diyorlar çok strese girdim. var mı böyle birşey?

alperi

Öğrenci
Endişe etmeyin, sistemde görünür ama sorun olmaz. Bu ancak MİT gibi kurumlara gireceklerde sorun olabilir. Belirli bir yaşam tarzına sahip olmak ajanlık gibi faaliyetlerde gerekli görülebilir. Ayrıca sorun olsa dahi Yürütmenin Durdurulması davasıyla kesin kazanırsınız. Endişe etmemelisiniz.

arkadaşlar güvenlik soruşturmasında ahlaki durum maddesini açıkalrmısınız. otel kaydı falan diyorlar çok strese girdim. var mı böyle birşey?

burcu56

Öğrenci
sevgilinizle kaldıysanız sorun olur diyorlar o yüzden soruyorum. sorun olmaz diyen de çok. her kafadan bir ses çıkıyor. emin olmak istedm

Tarko

Doçent
sevgilinizle kaldıysanız sorun olur diyorlar o yüzden soruyorum. sorun olmaz diyen de çok. her kafadan bir ses çıkıyor. emin olmak istedm

Otelde x birisiyle kalmak illegal değil ve güvenlik soruşturmanızın bu gerekçeyle olumsuz sonuçlanması diye bir şey söz konusu olamaz. Bölücü ve yıkıcı örgütlerle (buna sivil siyasi organlar da dahil) herhangi bir iliişki, iltisak yoksa genel olarak endişe edeceğiniz bir şey olmasın.