Hacettepe Üniversitesi Online Başvurudaki Belgeler Sorunu

anka_demik

Öğrenci
Hacettepe'ye online başvurusunu yapmış arkadaşlar çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Başvuruda belgeler (mezuniyet belgesi, transkript, ALES, YDS ve nüfus cüzdanı) kısmı var. ALES ve YDS'yi pdf'ye dönüştürme işlemini nasıl gerçekleştirebilirim? Mezuniyet belgesi, transkript, nüfus cüzdanı belgelerini pdf olarak nasıl ekleyebilirim? :sorrow:

asliksk

Öğrenci
Hacettepe'ye online başvurusunu yapmış arkadaşlar çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Başvuruda belgeler (mezuniyet belgesi, transkript, ALES, YDS ve nüfus cüzdanı) kısmı var. ALES ve YDS'yi pdf'ye dönüştürme işlemini nasıl gerçekleştirebilirim? Mezuniyet belgesi, transkript, nüfus cüzdanı belgelerini pdf olarak nasıl ekleyebilirim? :sorrow:

Taradiktan sonra jpg i pdfye dönüştürme programlariyla halledebilirsiniz

anka_demik

Öğrenci
Taradiktan sonra jpg i pdfye dönüştürme programlariyla halledebilirsiniz
Teşekkür ederim. Umarım başarabilirim. :)

- - - Güncellendi - - -

Smallpdf.com - Tüm PDF Sorunlarınıza Ücretsiz Bir Çözüm sitede istediğiniz işlemleri yapabilirsiniz.

Ales ve Yds belgelerini sonuç açıklama sisteminden açın, daha sonrasında yazdır (ctrl+p) sekmesine tıklayınız, daha sonra var olan dosyayı pdf şeklinde kaydet seçeneğini seçin.

Kolay gelsin
Teşekkür ederim. Ne yazık ki bahsettiğiniz seçenek karşıma çıkmadı. :(

K

Kansu Özçelik

Guest
Hocam sağ tıklayıp yazdır seçeneği ya da ctrl+p yaparak yazdırma modülünü açtıktan sonra solda Hedef kısmında yazdır yazacaktır onun altında değiştir butonu olacaktır, oradan Pdf olarak kaydet seçeneğine tıklayıp masaüstü veya istediğiniz yere kaydedebilirsiniz.

anka_demik

Öğrenci
Hocam sağ tıklayıp yazdır seçeneği ya da ctrl+p yaparak yazdırma modülünü açtıktan sonra solda Hedef kısmında yazdır yazacaktır onun altında değiştir butonu olacaktır, oradan Pdf olarak kaydet seçeneğine tıklayıp masaüstü veya istediğiniz yere kaydedebilirsiniz.
Saatlerdir uğraşıyorum hocam fakat olmuyor. Şimdi dediğiniz gibi yapmaya çalışacaktım ama değiştir butonu yok bende. Bütünüyle kontrol ediyorum; seçeneklere ve tercihlere bakıyorum ki yine yok, yine yok.
Hocam çok teşekkür ederim. Sonunda yapabildim ve düşük kaliteli de olsa pdf'ye dönüştürebildim önerdiğiniz site sayesinde. Yalnızca ekran görüntüsünü çekip yüklemem yeterli oldu. Tekrar teşekkürler... :)

Son düzenleme:
K

Kansu Özçelik

Guest
Yazdır dedikten sonra solda HEDEF sekmesi olmalı, pdf kaydet outlook mail at seçeneklerine ulaşabilmeniz lazım,

Oradan halledemezseniz PrintScreen yaparak sorunu çözebilirsiniz.

Kolay gelsin