Hangi Bölumlerden Yuksek Lisans Yapabilirim

gece21

Öğrenci
Arkadaşlar ilköğretim matematik Öğretmenliğinden mezun olacagim. Hangi bölümlerde yuksek lisans yapabileceğimi nerden ogrenebilirim ve siz ne önerirsiniz?

bourne

Öğrenci
Şu an işte yapabileceğim bolumler hakkında bilgi sahibi olup karar verme aşamasındayim. Açıkçası kendi bolumum ile egitim bilimleri dışında hangi bölümlerde yapabileceğimi bilmedigim için bi düşüncem yok şuanda.
İstediğiniz bölümde yapabilirsiniz hocam yalnız bilimsel Hazırlık almanız gerekiyorsa alırsınız. Saydığınız bölümler dışında yaparsanız muhtemelen hepsinde gerekecek.

ibrahimbicak

Öğrenci
Felsefe turizm ilahiyat muhendislik işletme vs. Hepsinde yapabilirsiniz arkadaşım dedigi gibi bilimsel hazırlık okursunuz.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

gece21

Öğrenci
İstediğiniz bölümde yapabilirsiniz hocam yalnız bilimsel Hazırlık almanız gerekiyorsa alırsınız. Saydığınız bölümler dışında yaparsanız muhtemelen hepsinde gerekecek.

Emin misiniz? Misal biyoloji, sanat tarihi yada turizm gibi hatta biraz daha uç ornek vereyim Türkçe, ilahiyat gibi bolumde matematikçi yl yapabilir mi?

- - - Güncellendi - - -

Peki örneğin işletmenin sayisal yöntemleri bölümünden yl yaparsam hazirlik olur mu yine?

gece21

Öğrenci
Evet %99 bilimsel hazirlik var. bölüme karar verin size üniversite ismi verebilirim

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kendi bölümümde puanlar çok yüksek. Araştırma Gorevlisi vs. Olmak çok zor onun için isletme sayısal Yöntemler düşünüyorum. Ekstradan birşey onerecek olan varsa oneriye de açığım.

A

Akademik Forum

Guest
hhhjhj

çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri mezunuyum hangi alanda yüksek lisans yapabilirim

Bu alana bir cevap yazın...