Hangi ilde arastirma gorevlisi daha mantikli? Neden? Acil

Turkboy

Öğrenci
Arkadaşlar zonguldak üni ve gazi üni de araştirma görevliliği kadrosunu kazandim. Yüksegim gazi üniversitesinde yapiyorum ancak bilindiği üzere gazide 900 e yakin doktorasini bitirmiş kadro bekleyen kişi var. Her iki kadro da 50d. Bu neticede zonguldakta doktoram bitince doçentliğe geçmem daha kolay gibi gözüküyor. Hangisi daha mantikli sizce?
Diger sorum ise zonguldağa evraklarimi verdim soruşturma aşamasindayim. Şimdi gerekli evraklari gaziye verirsem süreç nasil ilerleyecek?

Sizce gazide daha büyük bi üni ve daha büyük bi şehir mi yoksa nispeten daha küçük bi şehir ancak akademi de daha hizli ilerlemek mi? Siz olsaniz neye bakarsiniz tavsiyelerinizi ve gerekçelerini bekliyorum? ( mühendislik için )

S

stranger1166

Guest
karışık durum. ben olsam küçük şehirlerde yaşamayı sevmediğim için gaziyi seçerdim ve ileride kadro sıkıntısı çekmemek için daha çok çalışırdım.

A

Akademik Forum

Guest
Kardeşim gaziden şaşma. Bir taşra ünivinde araş. Görüm. Bize ileride gideriz diye bakıyorlar yardımcı doçentlik vermiyorlar. Kararında bu dediğimi dikkate al. Zonguldak'lı değilsen Oray'a gitme

nameeap

Öğrenci
Gazi de araş gör olarak alacağın eğitim ve kendini yetiştirmen ile taşrada istediğin yere yrd doc atanman daha kolay olur. Zonguldak'ta doktora bitince ya Zonguldak'a girersin yada Dr bitmiş beklersin.
Yük lis ta Gazi'de devam ediyormuş bence arş gör olarak Gazi'de devam et.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eczak

Yardımcı Editör
Gazili olmak ayrıcalıktır :p ;)

Büyük üniversitede ve büyük şehirde her zaman daha çok şans vardır. Sadece Dr. ünvanı olduktan sonrasını düşünmek biraz dar bir düşüncedir. Akademik hayat uçsuz bucaksız sınırlara dayanır. Bu sınırlara büyük üniversiteler ile dayanmak daha kolaydır. doktora bittikten sonra bakarsınız, zaten zonguldak dahil havada kapılacak hale gelmiş olursunuz, üstelik Gazi'nin mühendisliği oldukça iyi.

superEGO_

Öğrenci
Öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda da, sözüm her akademik kadro sınavında bir takım katekulleler döndüğünü düşünen ve torpil vs olduğunu düşünen arkadaşlara.. Buyrun işte adam çalışmış 2 yerde birden kazanmış..

akademikcik

Öğrenci
Öncelikle hayırlısı olsun hakkınızda da, sözüm her akademik kadro sınavında bir takım katekulleler döndüğünü düşünen ve torpil vs olduğunu düşünen arkadaşlara.. Buyrun işte adam çalışmış 2 yerde birden kazanmış..

hocam Gazi üniversitesinde mühendislik için bütün ilanlar aynı anda çıktı( konu sahibi mühendislik dediği için) ön değerlendirme tarihi 14.01.2016, sınav tarihi 26.01.2017, sonuç açıklama tarihi 31.01.2017 iken konuyu açan arkadaşımız ön değerlendirmenin açıklandığı gün kendisini kadroyu kazanmış ilan etmiş.Bakın mesajı yazdığı tarihe.Şimdi soruyorum sana sence burada bir soru işareti yok mu.Yazdığın mesajı bir daha düşün bence.

A

Akademik Forum

Guest
Zonguldakta yl olmadığı için zaten gazide devam edersin doktoran bitinceye kdr döndüğünde kadro sıkıntın olmaz

finduilas

Profesör
hocam Gazi üniversitesinde mühendislik için bütün ilanlar aynı anda çıktı( konu sahibi mühendislik dediği için) ön değerlendirme tarihi 14.01.2016, sınav tarihi 26.01.2017, sonuç açıklama tarihi 31.01.2017 iken konuyu açan arkadaşımız ön değerlendirmenin açıklandığı gün kendisini kadroyu kazanmış ilan etmiş.Bakın mesajı yazdığı tarihe.Şimdi soruyorum sana sence burada bir soru işareti yok mu.Yazdığın mesajı bir daha düşün bence.
Bunu ben de cok merak ettim su an.

Sent from my SM-N920T using Tapatalk