Hangisi Tecil Tarihi? Acil Yardım Lütfen

tonydelk

Öğrenci
30.09.2017 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünde bir sakıncası yoktur..
Muhtemel Sevk Tarihi: 30.09.2017
Erteleme Bitim Tarihi: 26.06.2017

Merhabalar yükseklisans başvurusunda tecil tarihim soruluyor fakat ben bunlardan hangi tarihi kullanacağımı bilmiyorum internettende araştırma yaptım maalesef her kafadan bir ses çıkmış tecrübeli bilgili hocalarım bana yardımcı olurlarsa cok mutlu olacagım.

engere

Öğrenci
30.09.2017 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünde bir sakıncası yoktur..
Muhtemel Sevk Tarihi: 30.09.2017
Erteleme Bitim Tarihi: 26.06.2017

Merhabalar yükseklisans başvurusunda tecil tarihim soruluyor fakat ben bunlardan hangi tarihi kullanacağımı bilmiyorum internettende araştırma yaptım maalesef her kafadan bir ses çıkmış tecrübeli bilgili hocalarım bana yardımcı olurlarsa cok mutlu olacagım.

26.06.2017 olarak belirtin,örneğin bu tarihten sonra yüksek lisans için başvuru yapacak olsanız kabul edilmeyebilir,bu açıdan düşünün.

engere

Öğrenci
Hocam şimdi askerlik şubesini aradım 30.09.2017 verin dediler anlamadım bu işi.

Sonuçta muhtemel sevk tarihiniz olan 30.09.2017'den önce askerlik yönünden bir sıkıntınız olmaz.Ancak enstitülerin öğrenmeye çalıştığı erteleme bitim tarihi olabilir.Örnek vermem gerekirse siz bu programa 2017 eylülün başında kayıt yaptırsanız enstitünün msb'e gönderdiği dilekçe sonrası onay kararının çıkması 30.09.2017'i geçerse bakaya kalma durumunda kalabilirsiniz.Mahkemeyle uğraşmak zorunluluğu doğabilir.Bunun oluşmasına engel olmak için erteleme bitim tarihi önemli hale geliyor.

A

Akademik Forum

Guest
arkadaşlar bu konuyu bilen var mı benim de benzer şekilde
son erteleme tarihi : 29/06/2018
muhtemel sevk: 30/09/2018

yüksek lisansa başvuru için seneye güz dönemine başvuramıyor muyum yani?