Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
hem yüksek lisans hem öğretmenlik?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayıpp" data-source="post: 380691"><p>branşınız ne bilmiyorum ancak dink.ab veya ingilizce gibi bişeyse hemen önce tanmaya bakmalısınız bnşu anda genç çıtır olduğunuza bakmayın parasızlık sizden enerjinizi hatrı sayılır derece alabilir ..ayrıca bu iki branşa şu an baya kontenjan ayrılıyor fakat özellikle dink ab için rüzgarlar ters dönebilir ...yükseklisanssa gelince eğer lisansta "ben başarılı,özverili ve hocaları ile iletişimi güçlü olacak şekilde saygılı biri idim" cümlesini kullanabilen biri iseniz yüksek lisans çok rahat olur bence yani ben mülakat girdim bizim okul zordu sorulan sorular gayet kolay geldi torpil morpil çok muhabbeti yapılır elbet vardır altında bişi ama benim torpilim yoktu sorulan soruların tamamıonı doğru cevapladım alesim üdilim o aralar başvuranlar arasında en düşük olan bendim ama mülakattan en yüksek ben aldım tanımadığım bi şehir ve tanımadığım bi okul ... merak etmeyin ama önce lütfen atanma şansı çok düşük değilse lütfen öğretmenliğe atanın önce tavsiyem...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayıpp, post: 380691"] branşınız ne bilmiyorum ancak dink.ab veya ingilizce gibi bişeyse hemen önce tanmaya bakmalısınız bnşu anda genç çıtır olduğunuza bakmayın parasızlık sizden enerjinizi hatrı sayılır derece alabilir ..ayrıca bu iki branşa şu an baya kontenjan ayrılıyor fakat özellikle dink ab için rüzgarlar ters dönebilir ...yükseklisanssa gelince eğer lisansta "ben başarılı,özverili ve hocaları ile iletişimi güçlü olacak şekilde saygılı biri idim" cümlesini kullanabilen biri iseniz yüksek lisans çok rahat olur bence yani ben mülakat girdim bizim okul zordu sorulan sorular gayet kolay geldi torpil morpil çok muhabbeti yapılır elbet vardır altında bişi ama benim torpilim yoktu sorulan soruların tamamıonı doğru cevapladım alesim üdilim o aralar başvuranlar arasında en düşük olan bendim ama mülakattan en yüksek ben aldım tanımadığım bi şehir ve tanımadığım bi okul ... merak etmeyin ama önce lütfen atanma şansı çok düşük değilse lütfen öğretmenliğe atanın önce tavsiyem... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
ALES - Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Gir
hem yüksek lisans hem öğretmenlik?