Normal
Arkadaşlar şimdi bir sorun var bu konuyla ilgili. Bildiğiniz üzere Yök 2015 başında bu intihal raporunu zorunlu kılmış ama Gazi SBE uygulamamış bu zamana kadar. Şimdi 20.04.2016 tarihinde Yök yönetmeliği tekrar değişti. Değişiklikler tam olarak hangi konularda geldi acaba? Özellikle bu intihal konusuyla ilgili bir düzenleme gerçekleşti mi acaba? Eğer gerçekleştiyse rektörlüğün yönetmeliğini değiştirip bu değişikliği uygulama süresi ne kadar sürer acaba? Yani ben haziran ortasında tezimi savunacağım bana uygulanır mı bu madde? Yoksa seneyden itibaren mi uygulanmaya başlar? Hocam sizden de yardım rica edebilir miyim? [MENTION=7087]Mr December[/MENTION]Buna ek olarak Yök'ün 2015başında yaptığı yönetmelik kapsamında Gazi Rektörlüğü Yönetmelik değiştirmiş ve bunu nisan ayında resmi gazetede yayınlatmış bu 4 aylık bir süre demek yani Gazi'de uygulanması 3 ayı buluyor diyebilir miyiz?
Arkadaşlar şimdi bir sorun var bu konuyla ilgili. Bildiğiniz üzere Yök 2015 başında bu intihal raporunu zorunlu kılmış ama Gazi SBE uygulamamış bu zamana kadar. Şimdi 20.04.2016 tarihinde Yök yönetmeliği tekrar değişti. Değişiklikler tam olarak hangi konularda geldi acaba? Özellikle bu intihal konusuyla ilgili bir düzenleme gerçekleşti mi acaba? Eğer gerçekleştiyse rektörlüğün yönetmeliğini değiştirip bu değişikliği uygulama süresi ne kadar sürer acaba? Yani ben haziran ortasında tezimi savunacağım bana uygulanır mı bu madde? Yoksa seneyden itibaren mi uygulanmaya başlar? Hocam sizden de yardım rica edebilir miyim? [MENTION=7087]Mr December[/MENTION]
Buna ek olarak Yök'ün 2015başında yaptığı yönetmelik kapsamında Gazi Rektörlüğü Yönetmelik değiştirmiş ve bunu nisan ayında resmi gazetede yayınlatmış bu 4 aylık bir süre demek yani Gazi'de uygulanması 3 ayı buluyor diyebilir miyiz?