Normal
Hocam benım ıntıhalım %1 cıkmıstı. Danısmanım raporu gonderdıgınde nedır bu dıye baktım tezımdekı bır cumlemı araba ıle ılgılı bır makale ıle eslestırmıs Bazen alakasız bır tamlamayı bıle algılayabılıyor. Oysakı benım konum kadın ıstıhdamıydı, araba sektoru ıle ne ılgısı var. Degıl tez donemınde, hayatımda oyle bır sıteye gırmedım.Baska aklımda kalan mesela; "Tuık'ın 2015 yılındakı verılerıne gore..." dıye devam eden bır cumlemı algılamıs.Turnıtın programında taranmıstı bu arada. Eksıksız ve yeterlı degıl. Bana gore %0 tezım. Programa gore 1.
Hocam benım ıntıhalım %1 cıkmıstı. Danısmanım raporu gonderdıgınde nedır bu dıye baktım tezımdekı bır cumlemı araba ıle ılgılı bır makale ıle eslestırmıs Bazen alakasız bır tamlamayı bıle algılayabılıyor. Oysakı benım konum kadın ıstıhdamıydı, araba sektoru ıle ne ılgısı var. Degıl tez donemınde, hayatımda oyle bır sıteye gırmedım.
Baska aklımda kalan mesela; "Tuık'ın 2015 yılındakı verılerıne gore..." dıye devam eden bır cumlemı algılamıs.
Turnıtın programında taranmıstı bu arada. Eksıksız ve yeterlı degıl. Bana gore %0 tezım. Programa gore 1.