Herkesin sorduğu o soru?

gbera

Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar.

Her zaman faydalı bilgiler aldığım bir platform oluşunuz nedeniyle takip etmeyi seviyorum sizi.

Sorumu sorayım.

2014 yüksek lisans girişliyim. Laboratuvar çalışmalarımız o kadar uzun ve meşakkatli geçti ki tez yazmaya bir türlü geçemedik.

Her neyse...

2017 Eylül son tecil dönemim. 2016 Nisan a göre öğrenim sürem uzadı ancak askerlik tecil sürem ne oldu? +4 ay istesem. Böyle bir hakkım var mı?

Ve doktora içinde yds çalışıyorum. Mezuniyetim, bu kadar geç olduğu için bana +1 yıl tecil hakkı verir mi?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim

TheMachine

Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar.

Her zaman faydalı bilgiler aldığım bir platform oluşunuz nedeniyle takip etmeyi seviyorum sizi.

Sorumu sorayım.

2014 yüksek lisans girişliyim. Laboratuvar çalışmalarımız o kadar uzun ve meşakkatli geçti ki tez yazmaya bir türlü geçemedik.

Her neyse...

2017 Eylül son tecil dönemim. 2016 Nisan a göre öğrenim sürem uzadı ancak askerlik tecil sürem ne oldu? +4 ay istesem. Böyle bir hakkım var mı?

Ve doktora içinde yds çalışıyorum. Mezuniyetim, bu kadar geç olduğu için bana +1 yıl tecil hakkı verir mi?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ederim

Size kıyak geçeceklerini zannetmiyorum. En iyisi siz hiç askerlik şubesine uğramayın. Ben şimdiye kadar kimseyi kolundan tutup götürdüklerini görmedim. Yüksek lisans bitince ya da doktoraya başlayınca bakaya durumundan dolayı ortaya çıkan para cezasını ödeyip tecil ettirirseniz. Bundan daha iyi bir yöntem var mı bilmiyorum.