Hesaplamalı Bilimler hakkında fikirleriniz?

yaman391

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar

Trakya üniversitesi bahar dönemi yüksek lisans başvuru dönemimde Hesaplamalı Bilimler anabilim dalına kayıt hakkı kazandım. ben de akademisyen olmak isteyen biri olarak soruyorum. Siz bu bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz ve ne biliyorsunuz? tavsiye edeniniz var mı? bu bölümün geleceği nedir? bu bölümden akademisyen olunur mu? boşa vakit kaybetmek istemiyorum. bu yüzden bilgi sahiplerinin görüşleri benim için çok önemli. tüm fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Teşekkürler.

A

Akademik Forum

Guest
Disiplinlerarası bir bölüm.Akademisyenlik için Bilgisayar Mühendisliği daha uygun olur görüşündeyim ben.

A

Akademik Forum

Guest
Bende orada kesin kayıt hakkı kazandım herhangi bir bilgi edindiğinizde burda paylaşırsanız sevinirim. Bende Matematik lisans mezunuyum Başka bir üniversitede şuan Matematikten yüksek lisans yapma imkanım var ordada kesin kayıt hakkı kazanmışım fakat bir kaç doktora bitiren hocalarıma sorduğumda yeni bir bölüm olduğu için illaki kadro açılır şansını Hesaplamalı Bilimlerden dene denildi bilginize..

A

Akademik Forum

Guest
2017-2018 dönemi için başvuru yaptım. Kayıt yaptırdıysanız nasıl bir bölüm? Böte mezunuyum.

A

Akademik Forum

Guest
hesaplamali bilimler

Bende bote mevzunuyum basvuru yaptim fakat bilim sinavi dusunduruyor beni disiplinlerarasi bir bolum nasil sorular gelecek acaba

A

Avukado

Guest
Bizim komşunun oğlu ordan mezun adam para saymak için eleman tuttu , kaçırmayın derim