Hollanda için Yüksek Lisans Eğitimi

Mag

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,

AÖF dikey geçiş ile Uluslararası ilişkiler okuyorum. Hollanda'da yüksek lisans araştırıyorum. AÖF mezunu olarak yapabilme şansı nedir?

Hollanda Bologna üyesi bir ülke. Okuduğunuz program bologna sürecine üyeyse ve 4 yıllık lisans diploması alacaksanız denklik sorunu olmaz. Ancak her üniversitenin kabul şartları bir olmadığı için başvuracağınız okullara mail atıp durumu sormanızı öneririm.

Mag

Öğrenci
Hollanda Bologna üyesi bir ülke. Okuduğunuz program bologna sürecine üyeyse ve 4 yıllık lisans diploması alacaksanız denklik sorunu olmaz. Ancak her üniversitenin kabul şartları bir olmadığı için başvuracağınız okullara mail atıp durumu sormanızı öneririm.

Dediğim gibi, dikey geçiş ile geçtim. Mezun olmadığım için bilemiyorum. Herhangi bir üniversite fikrim yok. Burada Hollanda ile bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa sevinirim.

Bende üniversiteleri tam bilmiyorum ama istediğin A.B.D.'dan alım yapan 5 üniversiteye mail atıp kabul şartlarını ve diğer birçok şeyi öğrendim. Sizde duruma açıklayan bir mail hazırlayın 20 tane üniversiteye topluca yollayın ne olacak. :)

Mag

Öğrenci
Bende üniversiteleri tam bilmiyorum ama istediğin A.B.D.'dan alım yapan 5 üniversiteye mail atıp kabul şartlarını ve diğer birçok şeyi öğrendim. Sizde duruma açıklayan bir mail hazırlayın 20 tane üniversiteye topluca yollayın ne olacak. :)

Hımm daha evvel yapmıştım ama Lisans bölümüm için tereddüt etmemiştim de AÖF olunca iş değişebilir diye düşündüm.

Burs için bildiğiniz bir site var mı ?

Mag

Öğrenci
Yüksek lisans için burs bilgisi olan var mı ? Ya da forumda hangi konu açıldı bununla ilgili bilgisi olan yok mu ?