IELTS Başvuru Formu Resimli anlatım

bigthunder

Doçent
utcm7.jpg

1- nolu kısımda pul diyor ama anlamadım o kısmı

2-3 nolu kısımlara 2 ayrı fotoğraf mı olacak yoksa aynı foto olur mu?

yardımlarınız için teşekkür ederim.
[MENTION=45183]mendieta[/MENTION] [MENTION=16613]sidneh[/MENTION] [MENTION=22501]srcnyldz[/MENTION]

Sercan

Profesör
Hocam bunlara hiç gerek yok inanın :D siz sadece formu doldurun bir de elinizde fotoğaf olsun yeter. Hatta yapıştırmayın, ataçlamayın, zımbalamayın. Sadece poşet dosyanızın içinde bir adet fotonuz bulunsun o kadar. Onlar formu ve fotoları alıyor kendileri hallediyor. ;) Korkulacak hiçbir şey yok hocam.

bigthunder

Doçent
Hocam bunlara hiç gerek yok inanın :D siz sadece formu doldurun bir de elinizde fotoğaf olsun yeter. Hatta yapıştırmayın, ataçlamayın, zımbalamayın. Sadece poşet dosyanızın içinde bir adet fotonuz bulunsun o kadar. Onlar formu ve fotoları alıyor kendileri hallediyor. ;) Korkulacak hiçbir şey yok hocam.

hocam hem öğrenmek hemde eminim benim gibi olanlar vardır bulunduğum yerse ielts dediğimde millet uzaylı gibi davranıyor bende tecrübelilere soruyorum hemde foruma bu tip bilgileri sağlamış oluyoruz :)

Sercan

Profesör
Evet hocam haklısınız. Bende yeni girdim sınava. Elimden geldiğince bilgi ve deneyimlerimi paylaşmaya çalışıyorum. Yakında bir yazıda ben yazacağım sanırım deneyimler ile ilgili. Çünkü bende sınavdan önce o deneyimleri okuyarak bilgi sahibi olmuştum. Buradan tüm hocalarıma, arkadaşlarıma deneyimlerini ve bilgilerini bizimle paylaşan herkese, sizin sayenizde bende teşekkür etmek istiyorum. :)