IELTS Deneme Kaynakları

amar

Araştırma Görevlisi
Cambridge ve ielts-exam sitesine giriyorum ama kaynakları görüp indiremiyorum.Listening için ses kaydı da olması gerekiyor haliyle. nasıl indireceğimi söyleyen olursa çok sevinirim.

bigthunder

Doçent
soldaki download kısmını kontrol ettiniz mi hocam? ettiyseniz eğer idm ve mozill/chrome gibi tarayıcılarda eklenti/uzantılar mevcut sayfadaki video mp3 vs içerikleri indirmekle ilgili onuda yapamazsanız temporary internet files kısmından dinlediğiniz mp3ü çekebilirsiniz sonuçta bilgisayar nette açtığınız he rşeyi geçici belleğe alır

amar

Araştırma Görevlisi
soldaki download kısmını kontrol ettiniz mi hocam? ettiyseniz eğer idm ve mozill/chrome gibi tarayıcılarda eklenti/uzantılar mevcut sayfadaki video mp3 vs içerikleri indirmekle ilgili onuda yapamazsanız temporary internet files kısmından dinlediğiniz mp3ü çekebilirsiniz sonuçta bilgisayar nette açtığınız he rşeyi geçici belleğe alır
hallettim hocam çok sağolun

- - - Güncellendi - - -

ielts-exam'da yok hocam ama buradan bulabilirsiniz: Free Online IELTS Listening Test

Cambridge için de kitap setini indirmeniz gerek, torrentten rahatça ulaşabilirsiniz.

çok sağolun hocam :)