Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="amar" data-source="post: 271510" data-attributes="member: 48563"><p>hocam net bir şekilde şöyle sorayım:</p><p>13 temmuz 2013 te almış olduğum puan 2015 temmuz da bitiyor.(ıelts için)</p><p>bizim üniversitenin doktora başvuruları ağustosta başlıyor genelde.</p><p>malum bu durumda ıelts puanı doktoraya yetişmiyor maalesef.</p><p>buraya kadar ben de böyle biliyordum.</p><p>Bildiğiniz üzere IELTS kalktı.</p><p>Doktora şartı 55.</p><p>ben bir daha IELTS a girerim doktoraya da başlarım diye umut ediyorken sınavın kalktığını duyduğumda elim ayağım birbirine girdi.Ancak bugün bir arkadaşımın enstitü memuru ile konuşup IELTS ın geçerliliğinin bizim üniversitemizde geçerliliği istenilirse daha fazla olup IELTS dan almış olduğum puanın geçerliliği normal şartlar altında geçerli sayılmayacakken doktora için yeniden bir dil puanı almamam gerektiğini duyunca heyecanlandım.</p><p>Merak ettğim acaba memurun yeterli bilgisi yok mu?</p><p>yoksa bu durumla ilgili hangi resmi ağızdan doğru bilgi almalıyım?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amar, post: 271510, member: 48563"] hocam net bir şekilde şöyle sorayım: 13 temmuz 2013 te almış olduğum puan 2015 temmuz da bitiyor.(ıelts için) bizim üniversitenin doktora başvuruları ağustosta başlıyor genelde. malum bu durumda ıelts puanı doktoraya yetişmiyor maalesef. buraya kadar ben de böyle biliyordum. Bildiğiniz üzere IELTS kalktı. Doktora şartı 55. ben bir daha IELTS a girerim doktoraya da başlarım diye umut ediyorken sınavın kalktığını duyduğumda elim ayağım birbirine girdi.Ancak bugün bir arkadaşımın enstitü memuru ile konuşup IELTS ın geçerliliğinin bizim üniversitemizde geçerliliği istenilirse daha fazla olup IELTS dan almış olduğum puanın geçerliliği normal şartlar altında geçerli sayılmayacakken doktora için yeniden bir dil puanı almamam gerektiğini duyunca heyecanlandım. Merak ettğim acaba memurun yeterli bilgisi yok mu? yoksa bu durumla ilgili hangi resmi ağızdan doğru bilgi almalıyım? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı