Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gökhanaş" data-source="post: 272157" data-attributes="member: 55830"><p>Cuma gününden beri yapılan yorumlardan şunu çok net görüyorum ki; birilerimizin canı yanarken; bütün maddi manevi emeği, her şeyi alt üst olmuşken birileri hala yds tek olmalı, ielts de neymiş, haksızlık, ydsyi yapanlar daha iyi İngilizce konuşuyor, vs. demekte. Ben bu arkadaşlar hakkında çok fazla yorum yapmayacağım. Sadece şunu söylüyorum: aslında bizim sıkıntımız sınavın tek olup olmaması veya kararların ani alınmış olması, hangisi doğru, hangisi olmalıydı unsurları değildir. Bizim sıkıntımız bir bütün halinde olamamamızdır. Ielts'e de çalışıp ta girenler var, aynı şekilde usulsüzlük yapanlar var. Yds için de bu geçerli. Kısaca yine olan para sıkıntısı çekip, hayal kurup, çalışan emek veren vatandaşlarımıza oldu. Ielts de her sınav gibi kendine göre zorluğu olan bir sınav. Burada asla ıelts çok kolay deyip te, emek veren arkadaşlarımın emeğini küçümseyemem. Yds konusuna gelince de yılda iki kez olan bir sınavdan söz ediyoruz. Yds nin de zorluğu kolaylığı malum ortada. Hayat belli bir yaş, statüye gelen insanlar için 6 ay sonunun ne olacağını kestiremediği bir sınava hazırlanma fırsatını her zaman vermiyor. Konuşmaya gerek yok, her zamanki gibi fakir, üç kuruşu bir araya getiremeyen, köpek gibi sürünen insanımızın canı yandı. Geçmiş olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gökhanaş, post: 272157, member: 55830"] Cuma gününden beri yapılan yorumlardan şunu çok net görüyorum ki; birilerimizin canı yanarken; bütün maddi manevi emeği, her şeyi alt üst olmuşken birileri hala yds tek olmalı, ielts de neymiş, haksızlık, ydsyi yapanlar daha iyi İngilizce konuşuyor, vs. demekte. Ben bu arkadaşlar hakkında çok fazla yorum yapmayacağım. Sadece şunu söylüyorum: aslında bizim sıkıntımız sınavın tek olup olmaması veya kararların ani alınmış olması, hangisi doğru, hangisi olmalıydı unsurları değildir. Bizim sıkıntımız bir bütün halinde olamamamızdır. Ielts'e de çalışıp ta girenler var, aynı şekilde usulsüzlük yapanlar var. Yds için de bu geçerli. Kısaca yine olan para sıkıntısı çekip, hayal kurup, çalışan emek veren vatandaşlarımıza oldu. Ielts de her sınav gibi kendine göre zorluğu olan bir sınav. Burada asla ıelts çok kolay deyip te, emek veren arkadaşlarımın emeğini küçümseyemem. Yds konusuna gelince de yılda iki kez olan bir sınavdan söz ediyoruz. Yds nin de zorluğu kolaylığı malum ortada. Hayat belli bir yaş, statüye gelen insanlar için 6 ay sonunun ne olacağını kestiremediği bir sınava hazırlanma fırsatını her zaman vermiyor. Konuşmaya gerek yok, her zamanki gibi fakir, üç kuruşu bir araya getiremeyen, köpek gibi sürünen insanımızın canı yandı. Geçmiş olsun. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı