Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="amar" data-source="post: 272181" data-attributes="member: 48563"><p>hocam enstitüdeki memurun bilgisi yok gibi geldi bana.</p><p>evet olur dedi ama hiç güvenemiyorum açıkçası.</p><p>yabancı diller yüksek okuluna soruyorlarmış böyle durumlarda. orası olur derse onlar da olur diyormuş.</p><p>yabancı diller yüksek okulunu bende aradım.dedikleri şu:</p><p>"evet kabul edilir çünkü IELTS belgesinin üzerinde geçerlilik tarihi yazmıyor 2 yılda bir yenilerseniz iyi olur gibi bir ibare var."</p><p>ve şunu dediler:</p><p>"Tüm yabancı diller için dil belgesinin üzerinde bir geçerlik tarihi belirtilmediyse Eylül 2005 </p><p>ve sonrası tarihli yabancı dil belgelerinin geçerli kabul edilmesine karar verilmiştir"</p><p>(ösym eşdeğerlik duyurusunda geçen ibare)</p><p></p><p>hocam eğer bu ibare bu durumu hallediyorsa ömür boyu geçerli demek bu sınav.</p><p>sizce de öyle değil mi?</p><p>kafam karıştı açıkçası</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="amar, post: 272181, member: 48563"] hocam enstitüdeki memurun bilgisi yok gibi geldi bana. evet olur dedi ama hiç güvenemiyorum açıkçası. yabancı diller yüksek okuluna soruyorlarmış böyle durumlarda. orası olur derse onlar da olur diyormuş. yabancı diller yüksek okulunu bende aradım.dedikleri şu: "evet kabul edilir çünkü IELTS belgesinin üzerinde geçerlilik tarihi yazmıyor 2 yılda bir yenilerseniz iyi olur gibi bir ibare var." ve şunu dediler: "Tüm yabancı diller için dil belgesinin üzerinde bir geçerlik tarihi belirtilmediyse Eylül 2005 ve sonrası tarihli yabancı dil belgelerinin geçerli kabul edilmesine karar verilmiştir" (ösym eşdeğerlik duyurusunda geçen ibare) hocam eğer bu ibare bu durumu hallediyorsa ömür boyu geçerli demek bu sınav. sizce de öyle değil mi? kafam karıştı açıkçası [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı