Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yenermsu" data-source="post: 272496" data-attributes="member: 41020"><p>YDS den çalışıp 50 alamayan kişiler IELTS'e çalışıp barajları alt üst ediyorsa YDS'de sıkıntı var demektir. Nasıl bir önyargıdır ki YDS'den bir kere düşük almış adam mimleniyor ve artık istediği kadar çalışsın o ingilizce bilmiyor baraj puan alamaz eğer alırsa sınavda şaibe var gibi saçma sapan yargılara varıyorsunuz. Millet doğru düzgün ne olduğu belirli bir sınava çalışıyorlar ve çalışmanın karşılığı olan puanları alıyorlar. Olması gereken normal durum da bu. Bende YDS den baraj alamıyordum ve IELTS'den 5 aldım. Sonra YDS'ye çalışmadan girdim ve 65 aldım. Muhtemelen IELTS e giren ve YDS den barajı geçemeyenler tekrar girse yüksek puan alacaklar. Çünkü ingilizce öğreniyorlar- kelime değil!!!</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>http://www.memurlar.net/haber/457789/</p><p></p><p></p><p>Alın YDS'yi yapan zihniyetin açıklaması. Hala savunun bu adamların yaptığı sınavı...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yenermsu, post: 272496, member: 41020"] YDS den çalışıp 50 alamayan kişiler IELTS'e çalışıp barajları alt üst ediyorsa YDS'de sıkıntı var demektir. Nasıl bir önyargıdır ki YDS'den bir kere düşük almış adam mimleniyor ve artık istediği kadar çalışsın o ingilizce bilmiyor baraj puan alamaz eğer alırsa sınavda şaibe var gibi saçma sapan yargılara varıyorsunuz. Millet doğru düzgün ne olduğu belirli bir sınava çalışıyorlar ve çalışmanın karşılığı olan puanları alıyorlar. Olması gereken normal durum da bu. Bende YDS den baraj alamıyordum ve IELTS'den 5 aldım. Sonra YDS'ye çalışmadan girdim ve 65 aldım. Muhtemelen IELTS e giren ve YDS den barajı geçemeyenler tekrar girse yüksek puan alacaklar. Çünkü ingilizce öğreniyorlar- kelime değil!!! [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] http://www.memurlar.net/haber/457789/ Alın YDS'yi yapan zihniyetin açıklaması. Hala savunun bu adamların yaptığı sınavı... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı