Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="merzer" data-source="post: 272566" data-attributes="member: 5229"><p>ben İELTS boş beleş bir sınav demiyorum .</p><p>Ama dönüşüm olabildiğince saçma.</p><p>35 alan adamın İELTS sonrası ( çoğu bu sınava sadece örnek testleri çözerek girdiğini ifade ediyor eski yorumlarda nette bunları okuyabilirsiniz) 70 e denk puan alıyorsa burada sorun var. İnternetteki yorumlara bir bakın kimse İELTS den 7-8-9 alana birşey demiyor , yorumalrın özü ortak eğer amaç baraç geçmekse 50-60 bandını aşmaksa IELTS kolay, amaç gerçekten 6,5 ve üzeri almaksa IELTS kasar yazmış insanlar her yere.... </p><p>IELTS den 4-5 bandında alıp YDS tu kaka biz ingilizce biliyoruz onlar bilmiyorlar diyen halt etmiştir. He almışsındır 6 ve üzeri o zaman evet biliyor bu arkadaş deriz...</p><p></p><p>Son olarak Kimse YDS yi , kopya çekeni savunmuyor sakin olun nefes alın hele! Ne dedik sınavı eleştirebilirsiniz ama ÖYPde atılanların , barajı geçemeyenlerin umudu haline gelmiş bir sınavın saçma sapan denkliğini savunamazsınız. </p><p>IELTS 6 =50 de bakalım kimse giriyor mu 400 TL verip...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="merzer, post: 272566, member: 5229"] ben İELTS boş beleş bir sınav demiyorum . Ama dönüşüm olabildiğince saçma. 35 alan adamın İELTS sonrası ( çoğu bu sınava sadece örnek testleri çözerek girdiğini ifade ediyor eski yorumlarda nette bunları okuyabilirsiniz) 70 e denk puan alıyorsa burada sorun var. İnternetteki yorumlara bir bakın kimse İELTS den 7-8-9 alana birşey demiyor , yorumalrın özü ortak eğer amaç baraç geçmekse 50-60 bandını aşmaksa IELTS kolay, amaç gerçekten 6,5 ve üzeri almaksa IELTS kasar yazmış insanlar her yere.... IELTS den 4-5 bandında alıp YDS tu kaka biz ingilizce biliyoruz onlar bilmiyorlar diyen halt etmiştir. He almışsındır 6 ve üzeri o zaman evet biliyor bu arkadaş deriz... Son olarak Kimse YDS yi , kopya çekeni savunmuyor sakin olun nefes alın hele! Ne dedik sınavı eleştirebilirsiniz ama ÖYPde atılanların , barajı geçemeyenlerin umudu haline gelmiş bir sınavın saçma sapan denkliğini savunamazsınız. IELTS 6 =50 de bakalım kimse giriyor mu 400 TL verip... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı