Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Cosmo Kramer" data-source="post: 272674" data-attributes="member: 57356"><p>Konu altında söylenmesi gereken herşey söylenmiş konuşulmuş. Benim merak ettiğim herkesin IELTS'e gitmesinde koca yıl boyunca sadece ve sadece 2 kere dil sınavı yapılıyor oluşu bir etken olabilir mi ? 2 ay içerisinde acilen bir dil puanı alması gereken kişinin 6 ay boyunca Yds'yi beklemesinin mantığının izahatı mümkün müdür ? Önümüzdeki Yds'ye giremeyen bir vatandaşın tam 7-8 ay diğer sınavı beklemesi normal midir ?</p><p></p><p>Bakın sınavın formatından kaynaklı eleştirilere girmeye gerek yok zaten. Peki bu hamleden sonra yukarıda bahsettiklerim ile ilgili bir uygulama yapılacak mı ? (üzerinde çalışıyoruz vs.. gibi sözlerden bahsetmiyorum) Yılda en az 6 kere dil sınavı yapılması için somut bir adım atılıyor mu ? Zamana bırakalım denecek bir durum da değil, akademik dünyada hergün başka birşey için dil puanı gerekiyor. Senetli sepetli insan dolu. Bu iş bu açıdan da bir çözüme kavuşmalı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cosmo Kramer, post: 272674, member: 57356"] Konu altında söylenmesi gereken herşey söylenmiş konuşulmuş. Benim merak ettiğim herkesin IELTS'e gitmesinde koca yıl boyunca sadece ve sadece 2 kere dil sınavı yapılıyor oluşu bir etken olabilir mi ? 2 ay içerisinde acilen bir dil puanı alması gereken kişinin 6 ay boyunca Yds'yi beklemesinin mantığının izahatı mümkün müdür ? Önümüzdeki Yds'ye giremeyen bir vatandaşın tam 7-8 ay diğer sınavı beklemesi normal midir ? Bakın sınavın formatından kaynaklı eleştirilere girmeye gerek yok zaten. Peki bu hamleden sonra yukarıda bahsettiklerim ile ilgili bir uygulama yapılacak mı ? (üzerinde çalışıyoruz vs.. gibi sözlerden bahsetmiyorum) Yılda en az 6 kere dil sınavı yapılması için somut bir adım atılıyor mu ? Zamana bırakalım denecek bir durum da değil, akademik dünyada hergün başka birşey için dil puanı gerekiyor. Senetli sepetli insan dolu. Bu iş bu açıdan da bir çözüme kavuşmalı. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Denkliği ve Eşdeğerliliği Kaldırıldı