IELTS eğitim SETİ

mirac4121

Öğrenci
Arkadaşlar bilindiği üzere tümer altaş ın eilts eğitim setini almayı düşünüyorum.Bunun için 12 aylık bir full paket 349 tl.ancak bu paketi alana 3 tane hediye kuponu verilmekte ve bu kuponlar da full paket olarak tanımlanabılmektedir. Yaani 1 paket fiyatına 4 paket alınmış olcak. Ben almayı dusunuyorum ancak ücret çok yüksek geldiğinden burdan almayı düşünen arkadaşlarla beraber 4 kişi 1 paket alıp kişi başı 90 tl ye 12 aylık full paket almış olacaklar. Eğer ilgilenen arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçiniz en yakın zamanda çalışmaya başlamamız gerekir.

Anthracite

Öğrenci
internetten araştırın cambridge'in ielts için hazırladığı çalışma kitapları var. en son 9 a kadar çıktı bildiğim kadarıyla. o kitaplarda ne varsa sınavda da onlar çıkıyor. pdf olarak internette bulabilirsiniz.

math.edu

Öğrenci
Arkadaşlar bilindiği üzere tümer altaş ın eilts eğitim setini almayı düşünüyorum.Bunun için 12 aylık bir full paket 349 tl.ancak bu paketi alana 3 tane hediye kuponu verilmekte ve bu kuponlar da full paket olarak tanımlanabılmektedir. Yaani 1 paket fiyatına 4 paket alınmış olcak. Ben almayı dusunuyorum ancak ücret çok yüksek geldiğinden burdan almayı düşünen arkadaşlarla beraber 4 kişi 1 paket alıp kişi başı 90 tl ye 12 aylık full paket almış olacaklar. Eğer ilgilenen arkadaşlar varsa lütfen irtibata geçiniz en yakın zamanda çalışmaya başlamamız gerekir.

mirac4121 ben de düşünüyorum. olaki 4 kişi tamamlanmadıysa ben varım

mirac4121

Öğrenci
arkadaşlar bireysel olarak aldım paketi ama almak isteyen arkadaşlar google a tümer altaş hediye yazarak cıkan ekrandan alabılır

erhan68

Öğrenci
üds seviyesi 30 olan ben 1 ayda 3.5 alabılır mıyım ıelts den altas hocanın anlatımıyla acaba?

- - - Güncellendi - - -

tümer altas hoca 1 ayda 3.5 4 gibi puanlar aldırıyorsa arkadaşlar bir yıllık pakete neden ihtiyaç duyuluyor arkadaslar bilen arkadaslar bıraz bılgılendırsın beni lütfen