erdogan_eeaa
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar öyp başvuruda IELTS puanı doğrudan mı yazılıyor (7.0 gibi) yoksa YÖK 100lük sistem eşdeğeri mi yazılıyor. Bilginiz var mı acaba?
arkadaşlar ielts de sınav dönemi yok dimi orayı boş mu bırakıyoruz?
nazmi hocam acil cevap bekliyorum sizden ielts general puanımı kullanarak atandım ancak bugün ösymyi aradım sadece academic modülü kabul ediyoruz dediler ne yapmam lazım
ben de general puanla atandım allahım ya inş öyle bişey olmaz :Shocam şimdi tekrar aradım durumu izah ettim bişey belirtilmemiş dedim, bize gönderirseniz biz çevirimde bu şekilde onay veriyoruz dediler ösymden, ama dedim öyp giriş sayfasında yök sayfasında vs. böyle bi açıklama yok IELTS sınavları yazıyo dedim cevap sadece şunu söyleyebilirim bize gönderdiğinizde biz academic modül için onay veriyoruz dediler, peki dedim öyp atamaları onunla biz ilgilenmiyoruz vs. dediler sizce kayıt için personel dairesine gittiğimde sorunla karşılaşabilirmiyim
- - - Güncellendi - - -
yani hocam eğer şu ösym denklik istiyor mu öğrenci işlerinden veya daha önce ielts general puanı ile kayıt yaptırmış olan var mı ? bunlarla ilgili beni rahatlatırsanız size dua etcem
- - - Güncellendi - - -
veya atandığım ünv.nin personel dairesi ösymye gönderirmi bu evrakları yoksa yanımda eş değerlilik tablosuyla gitsem olur mu ?
nazmi hocam acil cevap bekliyorum sizden ielts general puanımı kullanarak atandım ancak bugün ösymyi aradım sadece academic modülü kabul ediyoruz dediler ne yapmam lazım
ÖSYM ile ne ilginiz var onu anlamadım? Okul atamanızı yapıcak. Neden ÖSYM ye göndersin boş yere vahamet yaratıyorsunuz kendinize eşdeğerlilikte öyle bir ayrım yok ÖSYM nerden bilsin YÖK ve atamaları.
nazmi hocam şu atama bi yapılsında sizin IELTS harcınızı yatırıcam
Hocam söz ilk ay sözüm başkasına ikinci ay istiyosanız bi Ielts istemiyosanız bi hediye gönderebilirim ama sorunsuz kayıt yaptırmam lazım
Genel ile girip de atanmayan olmadı meraklanmayın, ayrım yok ÖSYM ile ilgisi de yok durumun.