IELTS Eşdeğeri ve YÖK Çevirimi

erdogan_eeaa

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar öyp başvuruda IELTS puanı doğrudan mı yazılıyor (7.0 gibi) yoksa YÖK 100lük sistem eşdeğeri mi yazılıyor. Bilginiz var mı acaba?

braveheart34

Öğrenci
nazmi hocam acil cevap bekliyorum sizden ielts general puanımı kullanarak atandım ancak bugün ösymyi aradım sadece academic modülü kabul ediyoruz dediler ne yapmam lazım

braveheart34

Öğrenci
hocam şimdi tekrar aradım durumu izah ettim bişey belirtilmemiş dedim, bize gönderirseniz biz çevirimde bu şekilde onay veriyoruz dediler ösymden, ama dedim öyp giriş sayfasında yök sayfasında vs. böyle bi açıklama yok IELTS sınavları yazıyo dedim cevap sadece şunu söyleyebilirim bize gönderdiğinizde biz academic modül için onay veriyoruz dediler, peki dedim öyp atamaları onunla biz ilgilenmiyoruz vs. dediler sizce kayıt için personel dairesine gittiğimde sorunla karşılaşabilirmiyim

- - - Güncellendi - - -

yani hocam eğer şu ösym denklik istiyor mu öğrenci işlerinden veya daha önce ielts general puanı ile kayıt yaptırmış olan var mı ? bunlarla ilgili beni rahatlatırsanız size dua etcem

- - - Güncellendi - - -

veya atandığım ünv.nin personel dairesi ösymye gönderirmi bu evrakları yoksa yanımda eş değerlilik tablosuyla gitsem olur mu ?

dr.feyza

Öğrenci
hocam şimdi tekrar aradım durumu izah ettim bişey belirtilmemiş dedim, bize gönderirseniz biz çevirimde bu şekilde onay veriyoruz dediler ösymden, ama dedim öyp giriş sayfasında yök sayfasında vs. böyle bi açıklama yok IELTS sınavları yazıyo dedim cevap sadece şunu söyleyebilirim bize gönderdiğinizde biz academic modül için onay veriyoruz dediler, peki dedim öyp atamaları onunla biz ilgilenmiyoruz vs. dediler sizce kayıt için personel dairesine gittiğimde sorunla karşılaşabilirmiyim

- - - Güncellendi - - -

yani hocam eğer şu ösym denklik istiyor mu öğrenci işlerinden veya daha önce ielts general puanı ile kayıt yaptırmış olan var mı ? bunlarla ilgili beni rahatlatırsanız size dua etcem

- - - Güncellendi - - -

veya atandığım ünv.nin personel dairesi ösymye gönderirmi bu evrakları yoksa yanımda eş değerlilik tablosuyla gitsem olur mu ?
ben de general puanla atandım allahım ya inş öyle bişey olmaz :S

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
nazmi hocam acil cevap bekliyorum sizden ielts general puanımı kullanarak atandım ancak bugün ösymyi aradım sadece academic modülü kabul ediyoruz dediler ne yapmam lazım

ÖSYM ile ne ilginiz var onu anlamadım? Okul atamanızı yapıcak. Neden ÖSYM ye göndersin boş yere vahamet yaratıyorsunuz kendinize eşdeğerlilikte öyle bir ayrım yok ÖSYM nerden bilsin YÖK ve atamaları.

braveheart34

Öğrenci
ÖSYM ile ne ilginiz var onu anlamadım? Okul atamanızı yapıcak. Neden ÖSYM ye göndersin boş yere vahamet yaratıyorsunuz kendinize eşdeğerlilikte öyle bir ayrım yok ÖSYM nerden bilsin YÖK ve atamaları.

Nazmi hocam inşallah öyle olur yani ben yüksek lisansa bu puanla girdim hiç bi sorun çıkmadı inşallah atamada da öyle olur söylediğiniz gibi tabloda böyle bi ayrım yok artı IELTS sınavları yazıyo, yök aramada IELTS yazdığımda sadece yurt dışına burslu araştırma görevlisi göndermede böyle bi durum olduğu söyleniyor onun dışında bişeye rastlamadım tabi sizin bilginizede çok çok güveniyorum içimi rahatlattınız artık ünv.ye gidince göreceğim ne olduğunu ama bizden kaynaklanan bi sorun değil zannedersem sorun çıkmaz

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Hocam siz hiç karıştırmayın kafalarını :) gittiğinizde verin sadece şimdiye kadar herkes atandı ;)

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Hocam söz ilk ay sözüm başkasına ikinci ay istiyosanız bi Ielts istemiyosanız bi hediye gönderebilirim ama sorunsuz kayıt yaptırmam lazım :D

Şaka yapıyorum hocam biz hiç bir şeyi karşılıklı yapmadık :) İllerde buluşmalarımız oluyor yakında eskişehir ve istanbul olacak yeni atanan arkadaşlarımızla görüşmek tanışmak için o zaman bir kahvenizi içerim ;)

braveheart34

Öğrenci
ben istanbuldayım zaten haberim olsun hocam kayıt süresine denk gelmezse dışarda olmazsa kahve artı yemek benden hocam yalnız sabahtan beri can alıp veriyorum sizin tanıdığınız var mı general ile atanan

nurettin1

Öğrenci

Merhabalar. sorununuz hakkında size sorum olacaktı. Bende ielts sınavına girmeyi düşünüyorum ama genel olanı akademik olana göre daha kolay. Öyp atamanız onaylandı mı diye sorucaktım? İELTS genel puanı ile atamada sorun çıkmadıysa ben de akademik sınavına girmektense genel sınavına girecegim.