Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Eşdeğeri ve YÖK Çevirimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="braveheart34" data-source="post: 177608" data-attributes="member: 36905"><p>Evet arkadaşım hiç bi sorun çıkmadı genel ile atanabilirsiniz. Ancak ben academic modulün daha kolay ( yani daha az soruya daha çok puan veriliyor) bi sistemini olduğunu öğrendim british council bünyesinde çalışan bi hocadan o yüzden önümüzdeki günlerde ielts academic için başvuru yapıcam</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Nazmi hocam göreve başladım her şey için çok teşekkürler. Allah sizden razı olsun. Sizden Vahdet hocamdan, sidneh'den diğer tüm editörlerden ve yardımcı olan arkadaşlardan. Şunu söylemeden geçemiycem malesef malesef memurlar hiç bi iş yapmıyor bi çok devlet dairesindeki gibi o yüzden buraya bakınca akademikpersonel.org, öyp facebook sayfası, öyp-der vs. benzeri akademik kuruluşlar, kuruluşlar diyorum çünkü yökten çok çok daha mantıklı açıklamalar yapıp çok çok daha mantıklı işler yapıyolar o yüzden her şey için teşekkür ediyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="braveheart34, post: 177608, member: 36905"] Evet arkadaşım hiç bi sorun çıkmadı genel ile atanabilirsiniz. Ancak ben academic modulün daha kolay ( yani daha az soruya daha çok puan veriliyor) bi sistemini olduğunu öğrendim british council bünyesinde çalışan bi hocadan o yüzden önümüzdeki günlerde ielts academic için başvuru yapıcam [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Nazmi hocam göreve başladım her şey için çok teşekkürler. Allah sizden razı olsun. Sizden Vahdet hocamdan, sidneh'den diğer tüm editörlerden ve yardımcı olan arkadaşlardan. Şunu söylemeden geçemiycem malesef malesef memurlar hiç bi iş yapmıyor bi çok devlet dairesindeki gibi o yüzden buraya bakınca akademikpersonel.org, öyp facebook sayfası, öyp-der vs. benzeri akademik kuruluşlar, kuruluşlar diyorum çünkü yökten çok çok daha mantıklı açıklamalar yapıp çok çok daha mantıklı işler yapıyolar o yüzden her şey için teşekkür ediyorum [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Eşdeğeri ve YÖK Çevirimi