Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS eşdeğerlik hakkında acil?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kopuksuz" data-source="post: 309125" data-attributes="member: 67129"><p>merhaba öncelikle. ben haziran ayında sınava girdim ve 6.5 aldım, üniersitede hazırlığı geçmek için yeterli bir not ama eşdeğerliliğin kalktığından çok sonra haberim oldu. ben devleti kazandım okulu arayıp sorduğumda ielts 14.subattan sonra kabul edilmiyor dediler ancak özeli kazanan bir arkadaşımın belgesini kabul etmişler. böyle bir şey nasıl oluyor? sonuçta kalkan eşdeğerlik özeller için de geçerli değil mi? bir fikir verirseniz acil çok iyi olur şimdiden teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kopuksuz, post: 309125, member: 67129"] merhaba öncelikle. ben haziran ayında sınava girdim ve 6.5 aldım, üniersitede hazırlığı geçmek için yeterli bir not ama eşdeğerliliğin kalktığından çok sonra haberim oldu. ben devleti kazandım okulu arayıp sorduğumda ielts 14.subattan sonra kabul edilmiyor dediler ancak özeli kazanan bir arkadaşımın belgesini kabul etmişler. böyle bir şey nasıl oluyor? sonuçta kalkan eşdeğerlik özeller için de geçerli değil mi? bir fikir verirseniz acil çok iyi olur şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS eşdeğerlik hakkında acil?