IELTS - İdare mahkemesi

berxwedan

Öğrenci
Evet arkdaşlar artık İELTS sorununda yargıya gitmekten başka yol bırakmadılar bize bu konuda daha önce bu tür davalar açan yada dilekçesini hazırlayan arkdaşlar varsa burda paylaşsın ve hepimiz idare mahkesmsine bu kararın biran önce durdurulması için gerekli başvuruyu yapalım ,hepimiz çok yorulduk sok sıkıldık çok sinirlendik ama artık bunlara birilerinin dur demesi lazım ve bunu biz başlatmış olalım.bide bu sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili bilgiis olan varsa paylaşırsa seviniriz. ayrıca busürecin ileyişi hakıında ilgili adminlerdende yardım istiyoruz yardım ederlerse seviniriz

cgnblt10

Öğrenci
Hocam ben sana sunu soyleyeyim biz azinligiz ve kimsenin umrunda degiliz...o yuzden takmiyo kimse bizi..zaten bu forumda hani belirtsek ugrasssakta osym sallamayacak belliki..bu adamlar gormuolarmi yaptiklari hatayi..magduriyet dogdugunu bilmiolar mi..gayet herkes herseyin farkinda...gordugum tum cabalarin ve yorumlarin sonunda yapilacak tek sey kendi kendimize isi halletmek..calisip gecmek insaallah...yoksa hicbisey olmayacak zaten apacik magduruz...

ttk0655

Öğrenci
Baştan yenilgiyi kabullenirsek hiçbir başarıya ulaşamayız. Bence kesinlikle önce ÖSYM'yi dilekçe yağmuruna tutmalıyız. Sonuç alamadığımız takdirde de yargıya başvurmalıyız.

vlemincx

Öğrenci
keşke her şey prosedürüne uygun olsa da dava açıp kazansak...fakat öyle bir hale geldi ki ülkemiz mahkeme kararlarını hiçkimse tanımıyor.ayrıca davayı hangi mahkemeye açacagız?hükümetin mahkemesine mi?cemaatin mahkemesine mi?bir hukukçu olarak bu ülkede hukuk sisteminin çöktüğüne inanıyorum.önemli olandava açmak değil,kamuoyunda haklı olduğumuzun ispat edilmesi ve ortak bir eylem yapılmasıdır.

ttk0655

Öğrenci
Tamam örgütlenip hepimiz dilekçe gönderelim. Aynı dilekçeyi bireysel gönderirsek toplu eyleme de girmez bildiğim kadarıyla... Rahatsız olduklarında geri adım atacaklardır. Biz böyle ancak sinirimi kusup sakinleşiyoruz. Böyle olmamalı...

vlemincx

Öğrenci
bu bir hukuki sorun değil ki.onun için hukuksal yönden çözülemez.ösym geriye etkili olarak uygulamıyor ki bunu.yök ün daha birkaç ay önce aldığı, daha önceden öyp ye başvuru yapanların 3 yıl boyunca tercih yapamayacağına dair kararı ortada.