Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Kalktı. Peki Ne Olacak Şimdi...?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tanburisami" data-source="post: 272224" data-attributes="member: 59128"><p>Şimdiden ALLAH'tan hepimiz için yardım dilerim. Bu insanlar, bizlerle ayaklarında top sektirir gibi oynuyorlar. Bu her kamu kuruluşu için geçerli son zamanlarda. Ben 2 üniversite mezunu, Pedagojik Formasyonunu da almış, Yüksek Lisansını tamamlamış ve yine okuduğum okulda ileride İngilizce puanımı vermek şartı ile doktora programına başladım. ( Konservatuvar okuduğum için bizde Sanatta Yeterlik diye geçiyor ). Ve IELTS geçerli idi taa ki 14 Şubata kadar. Ben daha ünce 1 defa ÜDS, 2 defa YDS ve 2 defa da KPDS sınavlarına girdim ve hiç birinden 40'ın üstünde puan alamadım. Şu çok önemli ki; bu sınavlar sadece çoktan seçmeli sorular içeriyor ve tamamen dil bilgisi ile ilgili. Fakat eşdeğerliğini iptal ettikleri IELTS hem yazmayı, hem okumayı, hem dinlemeyi ve en önemlisi konuşmayı içeriyor. Yabancı dili kağıt üzerinde mi konuşacağız ALLAH aşkına? " Zaman mânîdar " demek istemiyorum ama; YDS'ye başvuracak olanlarımız hangi zaman zarfında yetiştirecekler acaba kendilerini. Kursa verdiğimiz paradan ve harcadığımız zamandan-başağrılarından ve moral bozukluklarından bahsedebilirim ama klavye yetmez!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tanburisami, post: 272224, member: 59128"] Şimdiden ALLAH'tan hepimiz için yardım dilerim. Bu insanlar, bizlerle ayaklarında top sektirir gibi oynuyorlar. Bu her kamu kuruluşu için geçerli son zamanlarda. Ben 2 üniversite mezunu, Pedagojik Formasyonunu da almış, Yüksek Lisansını tamamlamış ve yine okuduğum okulda ileride İngilizce puanımı vermek şartı ile doktora programına başladım. ( Konservatuvar okuduğum için bizde Sanatta Yeterlik diye geçiyor ). Ve IELTS geçerli idi taa ki 14 Şubata kadar. Ben daha ünce 1 defa ÜDS, 2 defa YDS ve 2 defa da KPDS sınavlarına girdim ve hiç birinden 40'ın üstünde puan alamadım. Şu çok önemli ki; bu sınavlar sadece çoktan seçmeli sorular içeriyor ve tamamen dil bilgisi ile ilgili. Fakat eşdeğerliğini iptal ettikleri IELTS hem yazmayı, hem okumayı, hem dinlemeyi ve en önemlisi konuşmayı içeriyor. Yabancı dili kağıt üzerinde mi konuşacağız ALLAH aşkına? " Zaman mânîdar " demek istemiyorum ama; YDS'ye başvuracak olanlarımız hangi zaman zarfında yetiştirecekler acaba kendilerini. Kursa verdiğimiz paradan ve harcadığımız zamandan-başağrılarından ve moral bozukluklarından bahsedebilirim ama klavye yetmez! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Kalktı. Peki Ne Olacak Şimdi...?