Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Sınavı Hakkında Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="exclusive82" data-source="post: 187807" data-attributes="member: 32769"><p>ben de yds'den 55 aldım ve hemen 2 haftaki sonraki ielts'e girdim.Bu 2 haftalık süreçte sadece dinleme ve okuma yaptım.cambridge deneme sınavlarını tavsiye ederim çünkü gerçek ielts sınavına çok yakın geldi bana.internetten de kolayca indirebilirsiniz bu denemeleri.sınavda okuma kısmı zaten yapılıyor,en önemli kısım diğer arkadasların da belirttiği gibi dinleme.toplam 40 sorudan 13ünü doğru yapsanız 4.5 puan alıyorsunuz zaten.eğer ingilizce geçmişiniz yeterli değilse en az 1 haftanızı sadece dinlemeye ayırmanızı tavsiye ederim çünkü gerekli kelimeleri yakalayıp anlamanız çok da kolay olmuyor ama 1 haftalık çalışmadan sonraki gelişiminizi göreceksiniz.Ben konuşma ve yazma pratiği hiç yapmadım.Writing kısmında sadece gramere dikkat edin ve konu dışına çıkmayın en az 5 puan alırsınız,araya bikaç tane de basit bağlaç koydum mu tamamdır.Speaking kısmında da oldukça basit konuşun ve yine gramere dikkat edin.Karşınızdakinin sorularını anladıysanız bir şekilde yarım yamalak da olsa cevap veriyorsunuz zaten.Bu durumda da en kötü ihtimalle 4-5 arası bir puan alırsınız.</p><p>ben sınavda sadece bunlara dikkat ettim.oldukça basit ve sade ama anlaşılır olmaya dikkat ettim writing ve speakingten 6'şar puan aldım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="exclusive82, post: 187807, member: 32769"] ben de yds'den 55 aldım ve hemen 2 haftaki sonraki ielts'e girdim.Bu 2 haftalık süreçte sadece dinleme ve okuma yaptım.cambridge deneme sınavlarını tavsiye ederim çünkü gerçek ielts sınavına çok yakın geldi bana.internetten de kolayca indirebilirsiniz bu denemeleri.sınavda okuma kısmı zaten yapılıyor,en önemli kısım diğer arkadasların da belirttiği gibi dinleme.toplam 40 sorudan 13ünü doğru yapsanız 4.5 puan alıyorsunuz zaten.eğer ingilizce geçmişiniz yeterli değilse en az 1 haftanızı sadece dinlemeye ayırmanızı tavsiye ederim çünkü gerekli kelimeleri yakalayıp anlamanız çok da kolay olmuyor ama 1 haftalık çalışmadan sonraki gelişiminizi göreceksiniz.Ben konuşma ve yazma pratiği hiç yapmadım.Writing kısmında sadece gramere dikkat edin ve konu dışına çıkmayın en az 5 puan alırsınız,araya bikaç tane de basit bağlaç koydum mu tamamdır.Speaking kısmında da oldukça basit konuşun ve yine gramere dikkat edin.Karşınızdakinin sorularını anladıysanız bir şekilde yarım yamalak da olsa cevap veriyorsunuz zaten.Bu durumda da en kötü ihtimalle 4-5 arası bir puan alırsınız. ben sınavda sadece bunlara dikkat ettim.oldukça basit ve sade ama anlaşılır olmaya dikkat ettim writing ve speakingten 6'şar puan aldım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Sınavı Hakkında Sorular