Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Sınavı Hakkında Sorular
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ratin Titan Toz" data-source="post: 189257" data-attributes="member: 45425"><p>Sınav yerim açıklandı.</p><p></p><p>IELTS Exam Date 22/06/2013- SATURDAY</p><p>IELTS Exam Time 08:15</p><p>IELTS Exam Venue İstanbul Bilgi Üniversitesi Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 ÇSM Binası Kat:4 34060 Eyüp İstanbul TURKEY</p><p> </p><p>Oral Exam Date 22/06/2013- SATURDAY</p><p>Oral Exam Time 14:00</p><p>Oral Exam Venue İstanbul Bilgi Üniversitesi Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 ÇSM Binası Kat:4 34060 Eyüp İstanbul TURKEY</p><p> </p><p>The oral exam can take place several days before or after the written examination. Please make your plans accordingly.</p><p>The British Council cannot accept responsibility for candidates who miss their oral exam.</p><p>The British Council is under no obligation to reschedule sessions for candidates who miss their oral exam.</p><p></p><p><strong>Şimdi burada konuşma sınavı tarihten bir kaç önce ya da sonra olabilir yazıyor ya.. Şimdi bu verdikleri tarih değişebilir mi? İstanbul dışından geleceğim sınava. Cuma planıyorum; ama değişebilir deyince biraz tedirgin oldum.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ratin Titan Toz, post: 189257, member: 45425"] Sınav yerim açıklandı. IELTS Exam Date 22/06/2013- SATURDAY IELTS Exam Time 08:15 IELTS Exam Venue İstanbul Bilgi Üniversitesi Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 ÇSM Binası Kat:4 34060 Eyüp İstanbul TURKEY Oral Exam Date 22/06/2013- SATURDAY Oral Exam Time 14:00 Oral Exam Venue İstanbul Bilgi Üniversitesi Eski Silahtarağa Elektrik Santralı Kazım Karabekir Cad. No: 2/13 ÇSM Binası Kat:4 34060 Eyüp İstanbul TURKEY The oral exam can take place several days before or after the written examination. Please make your plans accordingly. The British Council cannot accept responsibility for candidates who miss their oral exam. The British Council is under no obligation to reschedule sessions for candidates who miss their oral exam. [B]Şimdi burada konuşma sınavı tarihten bir kaç önce ya da sonra olabilir yazıyor ya.. Şimdi bu verdikleri tarih değişebilir mi? İstanbul dışından geleceğim sınava. Cuma planıyorum; ama değişebilir deyince biraz tedirgin oldum.[/B] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Sınavı Hakkında Sorular