Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Tecrübem 17.08.2013
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="byte" data-source="post: 212742" data-attributes="member: 53119"><p>Bu arada bi konuya netlik getireyim, yazımda belirttiğim gibi 3 tane adres yazmak zorunda kalmıştım verdikleri formlara.. Fakat en önemli yere, yani üniversiteye göndermek yerine taaa Kayseri'ye göndermişler formu.. 3 gün boyunca her gün öğrenci işlerine gidip sordum formu ve diğerlerinin geldiğini söylediler ama benimkini bulamadılar. Benimkini göndermediklerini anladık. Ankara'daki British Counsil'a gittim ve kapıdaki güvenlikçi/sekreter karışımı arkadaşın yardımları sayesinde İstanbul şubesine bağlanabildik. Adam bana sadece sınav esnasında dağıtılan forma yazılan adrese gönderdiklerini, diğerlerinin paralı olduğunu anlatmaya çalıştı. Ben de Ielts formuna yazdığımız adreslerin sebebini, onların orada süs niyetine mi durduğu sordum. Adam eskiden söylediği şeyleri tekrar edip durdu. Sonunda ısrarlarıma dayanamayıp yeni belgemi çıkarttı ve kargomu hazırladığını söyledi. Adresi yazdırdıktan sonra parayı nasıl yatıracağımı sordum(20 TL). İş bankasına yatırın dekontu gönderin gibi bişeyler söyledi(ses vardı tam anlamadım). Mesainin bitimine 4-5 dakika kala iş bankasına yetiştim ve parayı yatırabildim. 2 tane dekont aldım ve birini Ankara şubelerine bıraktım. Güvenlikçi/sekreter dekontun gerekli olmadığını, onların ekranlarında ödemenin gözüktüğünü söyledi ama ben yine de gönderiyim istersen diye aldı dekontu. Eve gelince de İstanbul şubesinde konuştuğum adama parayı yatırdığımla ilgili mail gönderdim. Bakalım ne olacak...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="byte, post: 212742, member: 53119"] Bu arada bi konuya netlik getireyim, yazımda belirttiğim gibi 3 tane adres yazmak zorunda kalmıştım verdikleri formlara.. Fakat en önemli yere, yani üniversiteye göndermek yerine taaa Kayseri'ye göndermişler formu.. 3 gün boyunca her gün öğrenci işlerine gidip sordum formu ve diğerlerinin geldiğini söylediler ama benimkini bulamadılar. Benimkini göndermediklerini anladık. Ankara'daki British Counsil'a gittim ve kapıdaki güvenlikçi/sekreter karışımı arkadaşın yardımları sayesinde İstanbul şubesine bağlanabildik. Adam bana sadece sınav esnasında dağıtılan forma yazılan adrese gönderdiklerini, diğerlerinin paralı olduğunu anlatmaya çalıştı. Ben de Ielts formuna yazdığımız adreslerin sebebini, onların orada süs niyetine mi durduğu sordum. Adam eskiden söylediği şeyleri tekrar edip durdu. Sonunda ısrarlarıma dayanamayıp yeni belgemi çıkarttı ve kargomu hazırladığını söyledi. Adresi yazdırdıktan sonra parayı nasıl yatıracağımı sordum(20 TL). İş bankasına yatırın dekontu gönderin gibi bişeyler söyledi(ses vardı tam anlamadım). Mesainin bitimine 4-5 dakika kala iş bankasına yetiştim ve parayı yatırabildim. 2 tane dekont aldım ve birini Ankara şubelerine bıraktım. Güvenlikçi/sekreter dekontun gerekli olmadığını, onların ekranlarında ödemenin gözüktüğünü söyledi ama ben yine de gönderiyim istersen diye aldı dekontu. Eve gelince de İstanbul şubesinde konuştuğum adama parayı yatırdığımla ilgili mail gönderdim. Bakalım ne olacak... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
IELTS - International English Language Testing Sys
IELTS Tecrübem 17.08.2013