IELTS Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben daha önce ielts e hiç girmedim. 9 ocaktakine girmeyi düşünüyorum ama henüz kayıt yaptırmadım. bu sınav benim için çok önemli ve en az 6.5 almam lazım. şuan upperintermediate seviyesinde olduğumu düşünüyorum.öncelikli sorum bildiğim kadarıyla british side tan veya councilden girebiliyoruz hangisini tavsiye edersiniz?fark eder mi?25 aralık son başvuru tarihi yazıyor o zamana kadar kayıt yaptırabilirim kontenjan sorunu çıkma ihtimali var mı?

bir de dekontta adınızı soyadınızı açıklama kısmına yazın diyorlar ya adımızın içinde ü ç gibi türkçe karakterler olduğunda türkçe karakterlerle mi yazıyoruz?yoksa u c gibi mi?

şuan evde reading yaparken 7 falan çıkıyor listeningim kötü biraz evde bile en fazla 6 çıkıyor ki stres olup anlayamamaktan çok korkuyorum. writing 1 i yazabiliyorum ama şimdilik 2 zor geliyor. speakingde de konuşamıcağım konular çıkar diye korkuyorum.ne kadar konuşmayla kaç almıştınız?şuan cambridge in 9 una başladım onları yapıyorum. 3 hafta nasıl çalışmayı tavsiye edersiniz?

biraz çok soru oldu ama cevaplayabilirseniz sevinirim.

sidneh

Profesör
Forumu incelerseniz bu konuda açılmış pek çok başlık olduğunu görebilirsiniz. Lütfen aramadan konu açmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...