Ilanlar ve kontenjanlar kadar yüksek lisans yapan var mıdır?

ozayyazo

Öğrenci
Yazın yapılan duzenlemeyle beraber malumunuz ögretim gorevlisi alimi icin yuksek lisans sarti getirildi, sizce bu ihtiyac karşılanıyor mudur? En azindan yuksek lisans yapiyor olmak ve deneyim sarti eklense daha iyi olmaz miydi ilk aşamada?

qrace07

Öğrenci
Yazın yapılan duzenlemeyle beraber malumunuz ögretim gorevlisi alimi icin yuksek lisans sarti getirildi, sizce bu ihtiyac karşılanıyor mudur? En azindan yuksek lisans yapiyor olmak ve deneyim sarti eklense daha iyi olmaz miydi ilk aşamada?
Kendi alanımda zamanında (2 yıl deneyim şartı varken) Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ilana çıkmıştı ve başvuru yapan olmamıştı. Şimdi aynı ilanı tezli yükseklisans şartı ile çıktılar ve eminim başvuru yapılamayacak. Sanıyorum ki diğer açılan bölümlerde de bunun gibi başvuru yapacak kişi bulunmayacak.

Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Konuyla alakalı mı bilmiyorum ama gastronomi veya isletme mezunu istenen bir ilana konaklama isletmeciligi mezunu basvurabilir mi?
Oyp ile alim yapilirken yök gastronomi bolumu mezunu istenen ilanlara konaklama isletmeciligi mezunlari basvurabilir yazmis 2015 yilinda elimde yazi da var.
Sizin görüşünüz nedir?

qrace07

Öğrenci
Konuyla alakalı mı bilmiyorum ama gastronomi veya isletme mezunu istenen bir ilana konaklama isletmeciligi mezunu basvurabilir mi?
Oyp ile alim yapilirken yök gastronomi bolumu mezunu istenen ilanlara konaklama isletmeciligi mezunlari basvurabilir yazmis 2015 yilinda elimde yazi da var.
Sizin görüşünüz nedir?
Kişiye özel ilandır o. [emoji4] Acı ama gerçek maalesef. Kendi bölümümle alakalı bir ilana da (havacılık) Türk Dili ve Edebiyatı alanında tezli yükseklisans veya doktora eğitimi gibisinden bir şart yazılmıştı. [emoji23]

Nokia 5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Fzt.mk

Öğrenci
Bazı ilanlarda tezli yüksek lisans yapıyor olmak yazıyor şartlarda.acaba yüksek lisans yapıyor olmak yeterli oluyor mu? bilgisi olan var mı?

Fzt.mk

Öğrenci
Demek istediğim tezli yüksek lisansa devam ederken öğretim görevlisi ilanlarına başvurabiliyor muyuz?

Son düzenleme:
A

Akademikkkkkk

Guest
Öğretim görevlisi atanabilme koşulu tezli yüksek lisans mezunu olmaktır. Yapıyor olmak koşullu ilanlar yanlış ilanlardır. Zaman zaman bu tür ilanlar için düzeltme ilanları çıkıyor.

İnsanları yanlış bilgilendirmeyelim, birçok kadro açıldı YL(tezli) yapıyor olmak şartıyla ve hiç birine düzeltme ilanı çıkmadı. Ayrıca mezun olmak gibi bir koşulda yok. Saygılarımla.