İngilizce Makale İndirme Siteleri

Hatem

Öğrenci
Meraba arkadaşlar,

Doktora yapıyorum. Türkçe makale indirme siteleri var. indiriyorum. Ama ingilizce bilmiyorum. Nereden indirebilirim acaba?

muleta

Öğrenci
Meraba arkadaşlar,

Doktora yapıyorum. Türkçe makale indirme siteleri var. indiriyorum. Ama ingilizce bilmiyorum. Nereden indirebilirim acaba?

doktora yaptığınız üniversitenin kütphanesinin veritabanlarını kullanabilirsiniz. uzaktan erişim için kullanıcı adı ve şifre almanız gerekecek kütüphaneden.

delen__1905

Öğrenci
hocam en genel makale arayacaginiz scholar.google.com.tr burasidir asagi yukari tum makale veri tabanlarini tarar google in olmasi burda baya bir fark olusturuyor bircok turkce makaleyide burdan bulabilirsiniz
universitenin proxy ayarlarinin bilgisayarinizda yaparsaniz scholar.google.com.tr makalelerin yan tarafinda ekstra linkler olusur onlara tikladiginizda makalelere ulasabilirsiniz
saglik alaninda arastirma yaparsaniz Home - PubMed - NCBI burdada bircok makaleyi bulursunuz

A

akadea

Guest
yon

Bilmiyon Yapıyon arkadaşım her ne kadar doğru yazılmamış olsa da ingilizce makale sitelerini bilmediğini ben anladım. Fakat sen de "bilmiyon" anlaşılan