İngilizce Öğretmenliği Yüksek Lisans Üniversiteleri

imelysium

Öğrenci
Merhaba ingilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim. Mezun olduktan sonra yüksek lisans yapmak istiyorum ancak çevremde böyle insanlar olmadığı için yeterli bilgiye sahip değilim. Öncelikle ilk sorum üniversitelerde bölümümün yüksek lisans programı olup olmadığını görebileceğim üniversitelerin toplu bir listesi var mı yoksa tercih etmek istediğim üniversitelere tek tek mi girip bakmam gerekiyor?
Bir de İngiliz dili ve edebiyatında yüksek lisans yapma ihtimalim var mı?:abnormal:

Merhabalar, bende sizin gibi Muğla üniversitesi İngilizce öğretmenliği mezunuyum ve şu anda Çukurova üniversitesinde yüksek lisans yapıyorum üniversitelerin her birinin sitesine girip öncelikle elt alanında yüksek lisans programı olup olmadığına bakıp başvuru tarihlerini kacirmamaniz gerekiyor ve İngiliz edebiyatı yüksek lisans yapabilirsiniz elt mezunu olarak başka sorunuz varsa alabilirim başarılar

Y

Yasminaas

Guest
İngiliz Diliveedebiyatı lisans

Merhaba , bnde ingiliz dili ve edebiyat son sınıfım. Bitirince öğretim görevlisi olmak istiyorum ama ne üzerine yüksek lisans yapmalıyım pek bilemedim. İngilizce öğretmenliğimi, yoksa İngiliz Dili ve edebiyatına devam mı etmeliyim bir fikriniz Varmı acaba?