İngilizce Seviye Belgesi-ŞARTLI KABUL ? (Boğaziçinde Yüksek yapan arkadaşlar hazırlık sınıfı)

blackfear

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar.. Bu sene Boğaziçinde Yüksek lisansı kazandım ancak enstitünün yayınladığı sonuç listesinde kayıt için gerekli koşul kafamı karıştırdı. Ben hazırlık kontenjanına kabul edildim. Listede Sonuç:ŞARTLI KABUL Koşul: İngilizce Seviye Belgesi yazıyor. Zaten Yazılı bilim sınavı ve mülakatlarından önce Yabancı Diller Yüksek okulunun hazırladığı lisansüstü adaylar Düzey Belirleme Sınavından Intermediate(Orta) seviyede sonucunu aldım. Başka ne gibi bir belge istiyor olabilirler?

Başvurmayı düşünenler için peşinen yazayım hiç ingilizce bilmiyorsanız başvuru yaptığınızla kalırsınız.
-Enteresandır adamlar hazırlık sınıfına başvuranlar için bile Intermediate/orta düzeyde ingilizce istiyorlar-

kyle_x7

Öğrenci
Oncelikle tebrikler. Benim bir arkadasim da ayni kontenjandan basvurdu ve kabul aldi. Daha sonra ingilizce yeterlilik sinavini da gecti. Bildigim kadariyla basvuru esnasinda ingilizce sinavina daha girmediginizden boyle yazmis olabilirler. Ancak suanda yeterliligi sagladiysaniz belgeyi sunup direk baslayabilirsiniz. Aklinizda bir kusku varsa enstituye sorun en dogru cevabi vereceklerdir ama sanirim bir sorun yok. Kolay gelsin.