İnşaat Mühendisliği Yüksek Lisans Hangi Anabilim Dalından Yapmalıyım?

elife1

Öğrenci
Nazmi Hocam ben İnşaat Mühendisiyim yüksek lisansa hak kazandım fakat hangi anabilim dalından yüksek lisans yapsam acaba karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. En çok hangi daldan alım oluyor acaba?

bigpoint

Öğrenci
Nazmi Hocam ben İnşaat Mühendisiyim yüksek lisansa hak kazandım fakat hangi anabilim dalından yüksek lisans yapsam acaba karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim. En çok hangi daldan alım oluyor acaba?
yüksek lisans zaten herhangi bir anabilim dalı için açılır.yani kazandıktan sonra hangi anabilimdalı diye bir şey yok.
;)ben böyle biliyorum yani

elife1

Öğrenci
ilanda herhangi bir anabilim dalı belirtilmemişti, enstütüyle görüştüm kendim tercih yapacakmışım ulaştırma, geoteknik yapı anabilim dallarından falan fıstık :) yanlış bir soru sormuş olmalıyım yada yanlış anlaşılmış?

birdost55

Öğrenci
ilanda herhangi bir anabilim dalı belirtilmemişti, enstütüyle görüştüm kendim tercih yapacakmışım ulaştırma, geoteknik yapı anabilim dallarından falan fıstık :) yanlış bir soru sormuş olmalıyım yada yanlış anlaşılmış?

üniye göre değişir haklısın, hangi üni? tavsiyem ilgi alanın ve anabilimdallarındaki çalışacağın hocaya göre seçim yapmandır.hocayı seçmenin çok önemli olduğuna şüphen olmasın,onun dışında ulaştırma rağbet görür..