işletme mezunu

buket871987

Öğrenci
merhabalar eğer konuyu yanlış yere açtımsa kusura bakmayın, benim 2 sorum olacak birincisi;ben işletme mezunuyum ama tarihten yüksek lisans yapmak istiyorum aleste hangi alanda soru çözmeliyim.ikincisi bana en yakın ales tarihleri ne zaman...amacım yüksek lisans yaparken araştırma görevlisi olmak..şimdiden tşk ederim.

A

Akademik Forum

Guest
sözel alandan tercih yapacaksın aleste söz 1 söz 2 say 1 yapacaksın ve ales tarihleri ösym sitesinden bakabilirsin yalnız tarih alanında sartlar genelde tarih lisans mezunu olur başvuramazsınız tarihte yüksek lisans yapıyor şartlı çıkarsa başvurursunuz

finduilas

Profesör
Ona gore calismaya baslayacaksiniz demek. Interneti acip tarih bolumunun yuksek lisansa hangi sartlarda aldigina ya da OSYM'nin sayfasindan ALES tarihlerine bakmaya eriniyorsunuz, armut pis agzima dus seklinde cevap bekliyorsunuz, bir de ona gore calismaya baslayacaksiniz. Vallahi bravo!

Sent from my SM-N920T using Tapatalk

A

Akademik Forum

Guest
Tarih YL

Bazı tarih bölümleri az da olsa alan dışından gelenlere fırsat veriyorlar.( Özellikle de vakıf üniversiteleri). İlanları takip edebilirsiniz.