Merhabalar,
Aydın Üniversitesi araştırma görevlisi ilanına ben de başvurdum, iletişim fakültesi halkla ilişkiler tanıtım bölümüne başvuruda bulunmuştum ve ısrarla aramamıza rağmen sonuçlar 5 nisan'da açıklanması gerekirken sanrım dün gece 12 den sonra açıklandı çünkü en son baktığımda saat gece 11'di. Sabah baktığımda açıklanmış ve bugün dalga geçer gibi 10'da sınava çağırmışlar. Fakülteyi aradığımızda yaa biz size haber verecektik yarın 8'de sınava gelir misiniz tarzında bir şeyler söylediler. Yök'ü aradım, yaptıklarının yasa dışı olduğunu öğrendim. Yök'ün sitesinde ne yazıyorsa onu yapmak zorundalar. 5 nisan denildiyse 5 nisan'da açıklanacak ve 7 nisan da sınava girilecek. Fakülteyi tekrar aradım, sınava gelmeyeceğimi ve kendilerini yök e şikayet edeceğimi söyledim. Aşırı bozuldular çünkü planladıkları şekilde gitmedi. Yarın sınava çağırmaları da tamamen insanlar sesini çıkarmasın diye, yasal bir durum değil benim 8 inde sınava girdiğimi yök e bildiremez bile. Dilekçemi de yazıp sınavın iptal edilmesini isteyeceğim, ben giremiyorum kimi ayarladılarsa o da giremesin. Göz göre çocuk sanıp kandırmaya çalışıyorlar. Bunu da yazdım ki aydın üniversitesinin nasıl bir yer olduğunu araştıranlar görsün.