İstanbul Aydın Üniversitesi Araştırma Görevlisi Maaşları

adandpr

Öğrenci
Siz hangi fakültedesiniz? ben iletişim fakültesine başvurdum ama hala ön değerlendirme sonuçlarını açıklamadılar.

adandpr

Öğrenci
asıl açıklanma tarihi dündü. bu gün öğlen aradım 1 saat içinde açıklanacak dediler. siz hangi linkten baktınız?

vby

Öğrenci
Her ihtimale karşı sabah 11 de kampüse gidecekmiş gibi hazır olun yine de belki sabahtan açıklarlar.

A

Akademik Forum

Guest
Merhabalar,
Aydın Üniversitesi araştırma görevlisi ilanına ben de başvurdum, iletişim fakültesi halkla ilişkiler tanıtım bölümüne başvuruda bulunmuştum ve ısrarla aramamıza rağmen sonuçlar 5 nisan'da açıklanması gerekirken sanrım dün gece 12 den sonra açıklandı çünkü en son baktığımda saat gece 11'di. Sabah baktığımda açıklanmış ve bugün dalga geçer gibi 10'da sınava çağırmışlar. Fakülteyi aradığımızda yaa biz size haber verecektik yarın 8'de sınava gelir misiniz tarzında bir şeyler söylediler. Yök'ü aradım, yaptıklarının yasa dışı olduğunu öğrendim. Yök'ün sitesinde ne yazıyorsa onu yapmak zorundalar. 5 nisan denildiyse 5 nisan'da açıklanacak ve 7 nisan da sınava girilecek. Fakülteyi tekrar aradım, sınava gelmeyeceğimi ve kendilerini yök e şikayet edeceğimi söyledim. Aşırı bozuldular çünkü planladıkları şekilde gitmedi. Yarın sınava çağırmaları da tamamen insanlar sesini çıkarmasın diye, yasal bir durum değil benim 8 inde sınava girdiğimi yök e bildiremez bile. Dilekçemi de yazıp sınavın iptal edilmesini isteyeceğim, ben giremiyorum kimi ayarladılarsa o da giremesin. Göz göre çocuk sanıp kandırmaya çalışıyorlar. Bunu da yazdım ki aydın üniversitesinin nasıl bir yer olduğunu araştıranlar görsün.

Kumsal Kınay

Öğrenci
Merhaba,
Ben de iletişim fakültesi halkla ilişkiler bölümüne araştırma görevlisi ilanı için başvurdum. 5 nisan'da açıklanması gereken sonuçlar fakülteyi aramamıza ve birazdan açıklanacak demelerine rağmen açıklanmadı. Sanırım dün gece yarısından sonra açıkladılar çünkü ben en son baktığımda saat gece 11'di ve hala açıklanmamıştı. Bugün sabah baktığımda ise utanmadan dalga geçer gibi sabah saat 10'da sınava çağırmışlar. Arkadaşım fakülteyi aradı ve baya sert çıkmış. Biz sizi çağıracaktık yarın sabah 8 de gelebilir misiniz gibisinden bir şeyler söylemişler. Daha sonra yök ü aradık ve yök yaptıklarının yasal olmadığını söyledi. Yök ün sitesinde ne yazıyorsa o olmak zorunda ben yarın sınava girdiğimde bu kişi 8 nisanda sınava girdi diye bildiremeyecek yök e. Kısaca belirli biri varmış ve onu almak için böyle bir şeyler yapmaya çalışmışlar. Fakülteyi tekrar aradım, sınava gelmeyeceğimi yaptıklarının yasal olmadığını ve kendilerini yök e şikayet edeceğimi söyledim. Yök e göndereceğim dilekçem de hazır, sonuçlanır ya da sonuçlanmaz önemli olan aydın üniversitesi'nin insanları salak yerine koyması, kimsenin bunun peşine düşmeyeceğini düşünmesi. Cari alımlarda torpil olduğunu hepimiz biliyoruz yoksa asıl sorun insanları bu denli kandırmaya çalışmaları. Fakülte sekreteri yök e şikayet edeceğimi söylediğimde çok bozuldu. Bunları da yazıyorum ki ileride biri aydın üniversitesine başvurmayı düşündüğünde nasıl bir üniversite olduğunu görsün. Her boşluğa özel üniversite açılırsa da olacağı bu, kurumsallıktan uzak bakkaldan beter yerler biz de onlara muhtacız.

yakamoz

Öğrenci
Merhaba, sanırım yazdığım olaylar nedeniyle o girdiğiniz sınav iptal edilecek, bariz bir usulsüzlük var çünkü. Arkadaşım arayıp konuştuğunda da fakülte sekreteri usulsüzlük nedeniyle iptal edilebilir demiş. Yök'e yarın 3 adet dilekçe gidecek zaten bu durumla ilgili.

Hocam BİMER yolu ile de etkili sonuçlara ulaşabileceğinizi umuyorum :)

ykpkr

Öğrenci
aydın üniversitesinde araştırma görevlisi kıtlığı olduğundan başvuran adayların çoğunu referans veya torpil adına ne derseniz deyin aranmadan alacaklardır. maaşların 2000 civarlarında olduğu doğrudur ve yol yemek masrafı vermiyorlar.

F

figen figen

Guest
rezalett

evet alınacak kişi belli olabilir ama bu yapılan insanı aptal yerine koymaktan başka birşey degil bende aradım yökü ısrarla ve 3. aramamın 12.dakikasında ulaştım dilekçe yazmam gerektiği söylendi hem bimere hem yöke yazacağım.

Kumsal Kınay

Öğrenci
aydın üniversitesinde araştırma görevlisi kıtlığı olduğundan başvuran adayların çoğunu referans veya torpil adına ne derseniz deyin aranmadan alacaklardır. maaşların 2000 civarlarında olduğu doğrudur ve yol yemek masrafı vermiyorlar.

diğer fakülteler için doğru olabilir fakat iletişim fakültesi için kesinlikle bir torpil döndüğü kesin.

A

Akademik Forum

Guest
kaos

10 da yapılacak sınav 9 da açıklandı . sınava zor yetiştim.asistanlar sınav için gerekli belgeleri hazırlıyorlardı. duyuru geç yapıldığı için ortada bir kaos vardı. ve 13 kişi çağrılmasına rağmen sadece 5 kişi sınava girdi. (13 kişinin çağrılması bile yanlış kadronun 10 katı olması gerekirdi). sınav jürisi mülakatı yapacak kişiler bile belli değildi.normalde sınav kağıdında sınav jürisi yazar. tam anlamıyla bir karmaşa vardı.