İstanbul Gelişim Üniversitesi bizlerle kafa buldu

Ali_Altan

Öğrenci
Bu üniversiteye öğretim görevliliği için başvuruda bulundum. Sınavdan 1 hafta geçmesine rağmen sonuçları açıklamadıkları gibi aynı bölüme yeniden aynı ilanı kopyala yapıştır yaparak açmışlar. Madem almayacaksınız neden açıyorsunuz? Mülakat desen ne kadar para istersin? Benimle pazarlık yaptılar resmen. Geçen sene yine aynı üniversite ile ilgili konu açılmış bunu okudum ama yine de başvurayım dedim.Müdür değişmiş belki anlayışları da değişmiştir diye düşünerek. İstedikleri düşük ücretli amele çalıştırmak. Yazık.. Bu üniversiteye 1-2 hafta sonra başvuracak arkadaşlara tavsiyem bu üniversiteye başvuruda bulunurken tekrar düşünün.Benim gibi sinir sahibi olmayın. http://www.akademikpersonel.org/290...versitesi-ogretim-gorevlisi-alim-ilani-9.html daha önceki konuda burda.

ahmedoff

Profesör
Bu üniversiteye öğretim görevliliği için başvuruda bulundum. Sınavdan 1 hafta geçmesine rağmen sonuçları açıklamadıkları gibi aynı bölüme yeniden aynı ilanı kopyala yapıştır yaparak açmışlar. Madem almayacaksınız neden açıyorsunuz? Mülakat desen ne kadar para istersin? Benimle pazarlık yaptılar resmen. Geçen sene yine aynı üniversite ile ilgili konu açılmış bunu okudum ama yine de başvurayım dedim.Müdür değişmiş belki anlayışları da değişmiştir diye düşünerek. İstedikleri düşük ücretli amele çalıştırmak. Yazık.. Bu üniversiteye 1-2 hafta sonra başvuracak arkadaşlara tavsiyem bu üniversiteye başvuruda bulunurken tekrar düşünün.Benim gibi sinir sahibi olmayın. http://www.akademikpersonel.org/290...versitesi-ogretim-gorevlisi-alim-ilani-9.html daha önceki konuda burda.

Hocam, çoğu özel üniversitede durum böyle maalesef.

Ericsson A1018 cihazımdan gönderildi

ideolog

Öğrenci
hocam iyi ki burda bilgi veriyorsunuz insanların gerçeği görmesine katkıda bulunmuş oluyorsunuz. şahsen bu vakıf üniversiteleri ile alakam olmadığı halde bunları öğrendiğim iyi oldu bunları bilipte çok ihtiyacı olmayanlar başvurmazsa bu üniversiteler de ya kapanmak zorunda kalır yada anlayışlarını değiştirirler

A

Akademik Forum

Guest
Istanbul gelişim üniversitesinden uzak durun!!!

ali altan arkadaşa katılıyorum aynı şekilde bizimle de dalga geçtiler işin açıkçası ne kadar kötü bir üniversite olduklarını gösterdiler ben aynı şekilde çevremdekilere de bu durumu anlatıyorum ve kesinlikle bu üniversiteyi hiç kimseye önermiyorum

rembradt25

Öğrenci
arkadaşlar avrasya üniversitesi ile ilgili yazdıklarımı okuyanlar bilir... özel üniversite bunlar..... önce bi araştırın sonra gidip başvurun.. Yrd.doç, Doç, Prog, yüksek okul müdürlerine devlette aldıklarını hatta daha iyisini öneriyorlar. onlarda razı oluyor.. ne kadar çalışsalarda "Ulan paramı alıyormuyum?" diye söyleniyorlar kendilerine.... falar iş Arş.Gör - Öğr.Gör Okutmana geldiği zaman işler değişiyor. maaşalar devlettekinden yarı yarıya düşüyor... ve o adamlar, mütevelli heyetinin o heyetin başkanının, genel sekreterin emirlerini uyguluyorlar alımlar için.... yani kusura bakmayın.... ONLARIN ZERRE UMRUNDA DEĞİLSİNİZ"..... tek yapılacak şey; bu deneyimleri yaşayan bizim gibi insanların bir araya gelip bunları ifşa etmek...... başka fikri olan

A

Akademik Forum

Guest
.

Kazanmış olsa bile çağırmama durumu varmış Avrasya'nın doğru mu acaba?

A

Akademik Forum

Guest
.

HErhangi bi şikayet yolu, yöntemi yok mu bunun anlamadım. Bİr iki kişi değil 30 kişi başvurrdu oraya. Gerçekten çok yazıkk. Üniversite bunu yaparsa diğer şirketler neler yapmaz.

rembradt25

Öğrenci
dostum özel şirketler neyse oldukları gibidirler ..... bunlar herşeyden hepsinden daha tehlikeli, sırtlarını devlete yaslamış özel üniversiteler.... sahtekarlık dolandırıcılık, beleşçilik ve ırgatlık hatsafhada...
trilyonlar yağıyor kayıt dönemlerinde ama hoca maaşına gelince sanki fitreyle kazanmış gibi parayı sana sadaka verirler

zapt

Öğrenci
Ne yazık ki vakıf üniversitelerinin hepsi aynı sanırım.
Yeni açılan ve farklı bir anlayışa sahip olduğunu iddia eden Biruni Üniversitesi de aynı şekilde komik ücretler öneriyor...

cinarr

Öğrenci
Bende araş. gör. için başvurmuştum.
Ön değerlendirme açıklanmış.
Sadece ismimin baş harfleri var ve tc min başı sonu.. Çok değişik bir açıklama sistemi gerçekten, ha bi de puanlar yazmıyor, sadece sınava girmye hak kazandı/kazanamadı yazıyor sadece.

Ve önceki ilanların sonuçlarına baktım, onlarda da puan açıklama yok ( yani okul puanı, ales, yds, sınav puanı falan açıkça yazılmamış) sadece başarılı/asil falan yazıyor.

Bu yüzden şaibeli şeyler olabilir gibi geldi bana...

Ücret konusunda bir fikrim yok. Sınava girmeyi düşünüyorum. gidip göreceğizzz