Normal
Arkadaşlar itü ye gidip memnun kalan arkadaşlarımız mutlaka vardır. Ben başarı yada başarısızlığımı kişiye kuruma asla bağlamam ki başarılı oldum o ayrı. size tavsiyem kordinatörünüz geçen sene olan şahsiyet ise baştan ciddiyet koyun aranıza cünkü derslerin olmadığını özellikle kordinatör olan kişi dersi sürekli iptal eder. çok kaynak verecegiz diyip tek bir kaynaktan deneme çözdüren insan. ve yıl sonunda idare ettigi arkadaşları öne sürerek siz benimle uğraşırsanız bende resmiyette sizinle uğraşırıım diyen utanmaz bir kişiliktir. kendisiyle aramda münakaşa geçmemiştir sadece isteklerimiz oldu ve yapacağım diyip yapmamış biridir. toefle kitapları verip bir kere bile toefle dersi almamış bir grup olarak sunu diyebilirim ki her okuldan kendi başarınızla çabanızla başarılı olabilirsiniz sadece bunları bilmenizi istedim. sakın denilenlere güvenmeyin başta öyle konuşacaklar bize kendinizi bırakın diye siz kendi çalışmanızı yapın ve benim tavsiyem her sabah kütüphaneye gidin derse kadar çalışın hepinize gönülden başarılar umarım hiç biriniz madur olmazsınız.