İstanbul'da ALES Kursu Tavsiyesi

ihmarra

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul kadikoyde onerebileceginiz ales kursu varmi?90 ve uzeri puan almam gerekiyor.sayisal cikisliyim.yardimci olursaniz sevinirim.
 

bilmeyenkisi

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul kadikoyde onerebileceginiz ales kursu varmi?90 ve uzeri puan almam gerekiyor.sayisal cikisliyim.yardimci olursaniz sevinirim.
Ben kadikoy TASARİ dersanesine gittim.
Eğer konu acigibiz varsa ve evde tamamlama imkaniniz yok ise dershaneye başvurun bence.çünkü dershane çok iyi olsa bile genelde Ales kurslari 2 aylik bir sureye skstiriluyor. Bazi konular çok skistiriliyor insan stres oluyor falan . eger konu aciginiz yok ise hic gitmeyin . çünkü zaten ben konuyu biliyorum mantigina bürünüyor zihin ve ekstra bir şey katamiyor .

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

fatih_1453

Öğrenci
Ales için ne kursu olacakki sürekli soru çözeceksiniz. Dgs kitaplarından ve ales denemelerinden... Türkçe matematik dışında bir şey sormuyorlar.Oturup bol bol soru çözmek önemli olandır.
 
A

Akademik Forum

Guest
Ales için çözüm akademi

Alesten hiç 75 i geçemiyordum ama kadıköyde çözüm akademiye gittikten sonra 88 aldım ve İstanbul Üniversitesinde yüksek lisansa başladım.Kursun çok büyük faydası oldu.Hocaları çok iyiydi.Yıllardır bu işi yapan hocalarla çalışıyorlar ve çok başarılar. Ales kursu arayan arkadaşlara tavsiye ederim çözüm akademiyi.
 
G

güldennn

Guest
Aleste matematikten kötü olduğum için 3 dönem hazırlandım.Bu hazırlık sürecinde kadıköyde farklı kursa gitmiş biri olarak kesinlikle kadıköy Yargı Akademiyi(eskiden çözüm akademiymiş) tavsiye ediyorum.Çünkü matematik seviyesine göre sınıflara ayırdılar ve bizim sınıfa giren matematik hocası baya deneyimli ve çok iyiydi.Matematik hocası sayesinde matematik sorunumu büyük oranda çözdüm ve alesten 83 puan aldım.
 
Üst