1)sanki istediğin alanla mevcut bulunduğun alan çok farklı da (biz yabancıyız kardişşş) 2)sanki şu an yararlanmakta olduğu haklar üstün madalya hakları da 3) sanki çok zor bir karar alacak da 40 yıl düşün al sana cevaplarım
1**)çok farklı bişi söylemmeişsin yanlış anlama hepimiz edebiyatçı değiliz ki sonra samanlıkta iğne mi arıyosun ne ,hadi felsefeye geçsen anlardım ama bu dediğin (?) 2**)yararlandığın haklar püfff millet milyarları coşturuyo sen uyu uyu neymiş öğrencilik haklarıymış 40 yıl ağla yacak kediye benziyosun hiç tarzım değil onada yanlış anlama bu gun tc de öğrenci olmak dert yaşamak demek canım benim hadi rektörlük elimden gidecek bu gidişle desen anlardım da neyse 3**)merak etme bu ecvabı en iyi sen verirsin kızıyorum felan da anlama olgunlukla cevap veriyorum sadece
AYAĞIN SICAK TUT BAŞINI SERİN DÜŞÜNME ÖYLE DERİN DERİN HADİ ÖPTÜM
- - - Güncellendi - - -
ÖNEMLİ BİR DURUM
bugun türkiyede herşey karmakarışık hocam ben matematik bilimini bıraktım bi sebepten ilginç olan şu ki bu bilim alanı hiç gözümü korkutmuyordu yalnız şöyle bir durum da bende soru iaretleri uyandırdı
6 saat masanın başından kalkmıyorum su bile içmediğim oluyor bu meret tutku gibi bişi içine girince pek çıkmak mümkün olmuyo hakkaten tiryaki gibi bu alan neyse fakat bir uygulaması yok. bende emeklerimin karşılığını alamayacağımı düşündüm benim ilerdeki amacım çok para kazanmak olacaktır. yani şunu söylüyorum ilgili alanları ve diğer ilibtili alanları inceleyin istediğiniz kadar da düşünün bu konuda özgürsünüz ancak iyi karar alın lütfen sonra şikayet de etmeyin bir de şu var kararsız kalmayın bu hepsinden kötü..