Hocam bölümü kazandım. Ama merak ettim neden tavsiye etmezsiniz?
merhaba daha önce size özel öğrenci olmanın pek bi fayda vermeyeceği konusunda nasihat eden kişiyim
vala okulu bilmiyorum ,kazanan bir arkadasım (farklı bölüm) mülakatta normalden çok daha bfazla hocanın kendisini soru yağmuruna tuttuğunu felan söylemiştiydi..)
yalnız ben bence çok daha önemli bir konuyu burada hem dile getireceğim yine hem de size yardımcı olmaya çalışacağım.
ÖNCELİKLE ;
ÇOK UÇ SINIRLARDA OLMAMAK KAYDIYLE BANA GÖRE OKULDAN ÇOK SİZİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ÖNEMLİDİR. MALİYET DE HATRI SAYILIR ÖNEM HİYERARŞİSİNE SAHİP BANA GÖRE.
TEZLİ PROGRAMI KAZANDIĞINIZ VARSAYILARAK AŞAĞIDA YER ALAN SORULARI CEVAPLANDIRARAK kendi kendiniZe yön vermeye çalışınız! (cevapları yazmak zorunda değilsiniz)
1) neden bu bölümü tercih ettimiz. çıktılarda sizi hayal ettiğiniz noktaya getirecek mi.
2)alandışı mı tercih yaptınız. peki üstesinden gelebilecek misiniz. ve akademisyen olmak için mi programa başvurdunuz yoksa kendinizi geliştirmek için mi?
3)bazı mali sıkıntılara katlanabileceğiniz söylenecek olsa idi ,yine bu alanda devam edecek miydiniz. size göre başarının ölçütü nedir ?
4)40 yaşlarında kendinizi nerede görüyorsunuz/hayal ediyorsunuz ?
5) size göre mutluluk için ne gerklidir ?
symo++