İTÜ yüksek lisans

santral25

Öğrenci
İyi geceler arkadaşlar, İTÜ elektronik bölümü yüksek lisans programına kaydoldum 65 dil puanim olmadığı için ders alamıyorum. Hazırlık öğrencisi olarak görünüyorum. Sorum şu ki cari alimlarda elektronik bölümü yüksek lisans yapıyor olmak diye şart koyan kadrolara başvuru yapabilir miyim?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

shrpey123

Öğrenci
yüksek lisans şartı koyan üniversiteler öğrenci belgesi istiyor senden. İTÜ'den öğrenci belgesi alabiliyorsan başvurabilirsin.

gsamsa

Öğrenci
Ben bir ilana henüz y.lisansa kaydoluşumdan birkaç gün sonra başvurmuştum. Okul öğrenci belgesi verdiği için başvurumda sıkıntı olmamıştı, değerlendirmeye alınmıştı. Sizin de alınır diye düşünüyorum.

santral25

Öğrenci
Ben bir ilana henüz y.lisansa kaydoluşumdan birkaç gün sonra başvurmuştum. Okul öğrenci belgesi verdiği için başvurumda sıkıntı olmamıştı, değerlendirmeye alınmıştı. Sizin de alınır diye düşünüyorum.
65i gecemedigim için sıkıntı çıkarırlar mi acaba diye düşündüm. Sizin dil puani kaçtı?

shrpey123

Öğrenci
ben de bir sefer e devletten almıştım. daha sonra mühürlüsünü getirmek şartıyla kabul etmişlerdi yani kesin bir cevap istiyorsan mutlaka itü ögrenci işlerine gitmen gerekiyor ya da arayıp ulasabilirsen bilgi alırsın.

santral25

Öğrenci
ben de bir sefer e devletten almıştım. daha sonra mühürlüsünü getirmek şartıyla kabul etmişlerdi yani kesin bir cevap istiyorsan mutlaka itü ögrenci işlerine gitmen gerekiyor ya da arayıp ulasabilirsen bilgi alırsın.
Anladım hocam teşekkür ederim umarım e devleti kabul ederler

karadagonur

Öğrenci
Elinde İtü Makine Mühendisliği yüksek lisans bilim sınavıyla ilgili doneler olan varsa veya bu konu hakkında bilgisi olan varsa yeşillendirsin.

A

Akademik Forum

Guest
Aynen bana da makine muh mulakati ile ilgili bilgi lazim otomotiv dali ile ilgili olursa daha da iyi olur :)