İÜ Aksis Sistemi Bugün Açıklanan Ales Sonucunu Görmüyor.

Hadji

Öğrenci
Evet mesele başlıkta anlatıldığı gibi. Acaba daha bugün açıklandı diye böyle midir? Ama başvurunun süresi de 4 gün falan kaldı. Aynı sorunu yaşayanlar var mı?

A

Akademik Forum

Guest
Transkript yükleme aşamasını deneyebildiniz mi peki? O bölüm de sorunlu görünüyor.

Hadji

Öğrenci
Transkript yüklemeyi denemedim. Ama bugün saat 1-2'ye kadar bekleyip gene olmazsa üniversiteyi aramayı düşünüyorum. Gerçi onlar da biliyordur herhalde. Marmara Üni.de de aynı sorunun olması beni bu sorunun düzeleceğine dair umutlandırıyor.

A

Akademik Forum

Guest
Aksis de Ales sonucu hatası

Konuyla ilgili bir gelişme var mı acaba? aynı durum bende de var.

A

Akademik Forum

Guest
ALES 2017 sonucum Marmara Üni.nin sisteminde çıkmıyordu. Üniv.e mesaj yolladım, bana şöyle bir cevap geldi:

Merhabalar,
ÖSYM'nin sonuçları paylaşıma açmasını bekliyoruz. Paylaşmaları durumunda sisteme aktarılacaktır. ilerleyen sürelerde başvuru yapmayı tekrar deneyiniz. iyi günler.

batwoone

Öğrenci
Transkript yüklemeyi denemedim. Ama bugün saat 1-2'ye kadar bekleyip gene olmazsa üniversiteyi aramayı düşünüyorum. Gerçi onlar da biliyordur herhalde. Marmara Üni.de de aynı sorunun olması beni bu sorunun düzeleceğine dair umutlandırıyor.

Hocam iki üniversiteyi de aradım sorunun düzeleceğini söylediler, olayın farkındalar İstanbul Üniversitesi direk gün verdi bu gün diye, Marmara Üniversitesi Başvuru sistemi destek programı ise ÖSYM'nin sınav sonuç paylaşımını beklediklerini söylediler. Ekli dosyayı görüntüle 5906

A

Akademik Forum

Guest
YTÜ'de de aynı durum var. Ales sonucunu görmüyor. Acaba ÖSYM den dolayı mı bir sıkıntı var acaba? Birde iÜ dosyaları kaydetmiyor.

Arkadaşlar sadece İstanbul Üniversitesi değil, 2017 Ales puanı eklenemeyen her otomasyonu bu konu altında konuşalım.

Marmara'da hala durum aynı.

Hadji

Öğrenci
Arkadaşlar İÜ gene de Ösym'den aktarmıyor sonucu ama artık kendiniz girebiliyorsunuz sınav sonucunu. Tercih de yapılabiliyor.